Vekiller hangi oyu kullandı?

Türkiye'de bulunan yaklaşık 15 termik santralinin baca filtresi takılmasının 2,5 yıl daha ertelenmesi için verilen kanun teklifinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın veto etmesinin etkileri devam ediyor. Peki, Malatya milletvekilleri nasıl oy kullanmıştı? Haberimizde…

Türkiye’de bulunan yaklaşık 15 termik santralinin baca filtresi takılmasının 2,5 yıl daha ertelenmesi için verilen kanun teklifinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın veto etmesinin etkileri devam ediyor. Peki, Malatya milletvekilleri nasıl oy kullanmıştı?

Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren termik santrallerinin baca filtresi takılmasını 2,5 yıl erteleyen kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 21 Kasım 2019’da AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla kabul edilmişti.

AK Parti Malatya milletvekilleri, Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’nın bu kanun tasarısına “kabul” oyu verdiği görülürken MHP Malatya milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba’nın oylamaya katılmadığı görüldü.

İşte o belge:

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme