Yavru Kedi Mamaları İhtiyaç Setleri, Köpek Kaka Poşetleri Kuryemama.com İndirimli

Bizimle beraber yaşayan hayvan dostlarımızın sağlık ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak, hayvan sahiplerinin öncelikli görevi olarak karşımıza çıkıyor...

Bizimle beraber yaşayan hayvan dostlarımızın sağlık ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak, hayvan sahiplerinin öncelikli görevi olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuyla ilgili hayvan sahiplerinin ciddi araştırmalar yapması gerekiyor. Yaşamlarımızı paylaştığımız hayvan dostlarımızın sağlığını korumak bu araştırmalar sayesinde sağlanıyor. Hayvan dostlarımızın sağlıklı birer yuva içerisinde yaşamlarını sürdürmeleri için tüm hayvan sahipleri ve hayvan severler, çalışmalarına devam ediyor. Günümüzde sıklıkla görünen ve kedi, köpek dostlarımızın yaşamını zorlaştıran bağırsak, mide, pati hastalıklarına karşı hayvan sahipleri önlemlerini almaya devam ediyor.

Yaşamsal İhtiyaçlarına Kulak Verelim

Özellikle kedi sahiplerinin temizlik ve hijyen konusunda ne kadar dikkatli olduğunu gözlemliyoruz. Bilinçli sahipler hayvan dostlarının sağlığını etkilemeyecek temizlik ürünleri kullanarak kedilerinin sağlığını koruyor. Kedi ihtiyaç seti bu bakımdan kedi sahiplerine farklı bir çeşitlilik sunuyor. Kedilerin ihtiyacı olan birçok ürünü içinde barındıran bu set, kedi dostunuzun sağlığını korunmasında yardımcı oluyor. Kedilerin özellikle tuvalet ihtiyacını giderdiği kumların, kaliteli ve uzman görüşü alınmış ürünlerden seçilmesi, kedinin deri ve bağırsak sağlığını koruyor.

Kedinin idrarı veya dışkısı topaklanarak, kenara atıldığı için onun zarar görmeden tekrar tuvaletini yapmasına yardımcı oluyor. Kedi kumunun günübirlik temizlenmesi gerekiyor. Bu kumların düzenli temizliğinin yapılmaması sonucu, kendini temizleyen kedilerin tüylerine yapışan pislikler yüzünden hasta olabiliyor. Bunu önlemek açısından kumların temizlenmesi hayati önem taşıyor. Özellikle ev kedilerinin her bakımdan narin bir vücuda sahip olduğunu düşünecek olursak, besin diyetlerine ve temizliklerine çok önem verilmesi gerektiğini söyleyebiliriz.

Çevre Dostu Sahiplerin Ürünü

Kedilerin aksine köpeklerin tuvalet rutini soka çıkılarak yapılan bir davranış. Sokak yürüyüşleri hem köpeklerin ihtiyaçlarının giderilmesi hem de yürüyüşler sayesinde, köpek sahibi ve köpeğin paylaştığı bağın kuvvetlenmesinde oldukça etkili oluyor. Köpekleriyle gezen sahiplerin köpeklerinin bıraktığı artıkları toplamaları, çevrenin korunmasını sağlıyor. Çimenlik alan dahi olsa köpek kakalarının uygun ürün poşetlerle alınarak çöpe atılması, çevrenin sağlıklı kalarak, diğer insanlara bırakılmasını sağlıyor.

Köpek kaka poşeti gerek dizaynıyla pratik bir çözüm sunması gerekse, doğada hızlıca eritebilen maddelerden yapılması bakımından çevre dostu bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Her boyutta kullanılabilecek ürünler, küçük, orta, büyük boy köpekler için özel üretilmiş. Bu çeşitlilik sayesinde köpek sahipleri kendi köpeklerine uygun ürünleri rahatlıkla kullanabiliyor.

Yavru Kedi Bakımında Püf Noktalar

Kedi sahiplerinin bildiği üzere, ev kedileri çok hassas beden yapılarına sahip olabiliyor. Özellikle bağırsak, mide ve üst solunum yolu hastalıkları konusunda hassas bir yapıya sahip olan kedilerin beslenme alışkanlıklarına dikkat edilmesi gerekiyor. Yavru kedi sahiplerinin mamalar konusunda derin bir araştırma yaparak veteriner hekimlerinin bilgilendirmesi doğrultusunda mama seçimlerini yapması gerekiyor

Yavru kedi maması seçimlerinin, kedinin veteriner kliniğinde yapılan muayenesinden sonra karar verilmesi ve ona göre sağlığının gözlemlenmesi gerekiyor. Her memelinin olduğu gibi kedilerin de kendilerine has bir tat duygusu vardır. Kedi beğenmediği mamayı yemez. Bu nedenle daha yavruluktan mama denemelerine başlanır. Kedi sahibi yavru kedi yeme düzenine girene kadar farklı mamaları denemeye devam edebilir. Ancak bu denemelerde sırf yavru kedi mamayı yesin diye ıslak mamanın kullanılması doğru değildir. 

Yavru Kedi ve Köpeklerde Islak Mamanın Zararları

Yavru kedi ve köpeklerde yaş mamanın sıklıkla kullanılması bağırsak parazitlerine neden olabilir. Bunun dışında mide ve bağırsakları tam gelişmemiş hayvan dostumuzun ishal olması olasılığı da yükselir. İshal geçirerek ağır su kaybı yaşayan kedi ve köpeklerin sağlığı bozulmaya başlar. Bu durum iştahsızlık ve halsizliği yanında getirir. Konuyla ilgili detaylı bilgi ve diğer ürünlere Kurye Mama sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme