Ahmet Küçükşahin

Emperyalist Proje ve Kemalizm (Atatürkçülük)

Ahmet Küçükşahin

Mustafa Kemal Atatürk’ü küçük düşürmeye çalışma, Batı’nın Türkiye’de hayata geçirmeye çalıştığı emperyalist projesinin bir parçasıdır. Bu işin perde arkasında ABD, İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya ve İsrail gibi ülkeler vardır. 

Din adamı görünümlü tarikat şeyhleri ve Atatürk’e hakaret eden siyasiler, bu emperyalist projenin bilinçli adamlarıdır. 

Son 18 yılda, Türkiye’de Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmek adeta kazanç ve ikbal aracı haline gelmiştir.  

Emperyalist proje Türkiye’de şu şekilde hayata geçirilmektedir:

İlk olarak emperyalistler/sömürücüler, ülkemizin en hassas noktalarını/değerlerini (Mustafa Kemal Atatürk sevgisi, dini inançlara bağlılık ve vatan sevgisi) belirlemişler, maaşlı adamları (tarikat şeyhleri ve siyasiler) aracılığıyla o hassas noktadan kaşımaya başladılar. 

İkinci olarak, o ülkeyi ayakta tutan bu değerlerini yozlaştırmaktalar. 

Sonrası, ülkenin kaosa sürüklenmesi, fakirleştirilmesi, parçalanması vb. 

Bugün Mustafa Kemal’in fikirlerine olan güvensizlik, toplumun küçümsenemeyecek bir kısmına sirayet ettirilmiştir.

Din konusu erozyona uğratılmıştır. Son 18 yılda ateist sayısı artmış, Türkiye’deki İslamiyet anlayışı bugüne kadar olmadığı kadar parçalanmıştır.

Vatan sevgisinin bir sembolü niteliğinde olan askerlik; parasızların ve fakir Anadolu halkının geçim kaynağı haline getirilmiştir. 

Bu emperyalist projeyi işlemez hale getirmenin yolu karşı tedbirleri almakla başlar. Hatırlamak gerekir ki, Kemalizm (Atatürkçülük), içimizden biri olan bir Türk’ün, geçmişte çekilen çilelerin içinde bizzat yaşayarak, bunun sebep ve sonuçlarını tespit ederek ve alınması gereken tedbirleri düşünerek Türkiye Cumhuriyeti için geliştirdiği bir formüldür. 

Bu nedenle, bu yanlış gidişata ve bu gidişatın mimarlarına dur diyebilmek için;

-    Mustafa Kemal Atatürk’ün emperyalizme karşı mücadelesini unutmadan, onu emperyalizmin panzehiri olarak kabul edip, benimsemek,

-    Mustafa Kemal Atatürk’ü küçük düşürmeye çalışan satılmış ve aşağılık siyasilerin peşine takılmamak,

-    ABD CİA ve İsrail MOSSAD ajanı ve aynı zamanda Türkiye’deki emperyalizmin maaşlı adamları olan tarikat şeyhlerinin peşine düşmemek, onları kötü niyetli bozguncu olarak görmek,

-    Ülkeyi parası olan ve olmayan diye ikiye ayırarak, askerliği bir geçim kapısı haline dönüştüren siyasilere oy vermemek gerekir. 

Kemalizm, Mustafa Kemal Atatürk’ü sevmek veya sevmemek değildir. Kemalizm, bilinçli insan olmak, birlik ve bütünlük içinde bir millet olmak, zengin olmak, cahiller veya emperyalistler tarafından kandırılmamak, ülkeyi çok sevmek ve kendi ibadetini iman ettiğin şekilde yapmaktır. 

Yazarın Diğer Yazıları