Yeni Malatyaspor'da kötü gidişin sebebi nedir?

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Bu durumdan en kısa zamanda çıkacağız. Kimsenin tedirgin olmasına ya da farklı düşünce içerisine girmesine gerek yok dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Bu durumdan en kısa zamanda çıkacağız. Kimsenin tedirgin olmasına ya da farklı düşünce içerisine girmesine gerek yok” dedi.

E.Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Süper Lig’in 25. haftasında D.G. Sivasspor karşısında alınan 2-0’lık yenilgiyi hak ettiklerini belirten Ravcı, “Neticede deplasmanda kaybettiğimiz bir 3 puan var. Takım olarak bu yenilgiyi hak ettik mi, bence sonuna kadar hak ettik. İyi bir performans ortaya koyamadık. Ama bu takım yine toparlanacaktır” açıklamasında bulundu.

"Bunu düzeltecek futbolcuların kendisi”

Her takımda kötü süreçlerin yaşanabileceğini belirten Ravcı, şunları söyledi:

“Kimsenin tedirgin olmasına ya da farklı düşünce içerisine girmesine gerek yok. Biz herkesten daha fazla o maçı kazanmayı istedik ama bazen böyle durumlar, kötü haftalar yaşanabiliyor. Bunu düzeltecek olan futbolcularımızın kendileri. Bizler her ne kadar dışarıdan onlara inandığımızı, güvendiğimizi ya da motivasyon açısından her zaman yaptığımızı yapsak da yine bu durumu futbolcularımız düzeltecek. Bizlerin onlara inandığını zaten biliyorlar. Önemli olan onların kendilerine inanmaları.”

"Üstesinden geleceğiz”

Yaşadıkları kötü durumun üstesinden geleceklerine inandığını kaydeden Ali Ravcı, “Bu durumdan en kısa zamanda çıkacağız. Bu da Ankaragücü maçı. Taraftarlarımızın desteğiyle, oyuncularımızın da geçen hafta kötü oynayıp kaybetmeleriyle en azından bu kötü gidişe dur diyeceklerini biliyorum. Çünkü daha önceki haftalarda da evvelki senelerde de bir takım sıkıntılı haftalar yaşamıştık. Bazen 3-4 ya da 5 hafta kazanamadığımız haftalar oluyordu ama bunu da düzelteceğiz. Bunun da üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme