Yeni Malatyaspor zor maçlardan çekinmiyor

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, 'Kimse bizden bu kadar iyi bir başlangıç beklemiyordu. Bu ligde o gün kim gününde ise kim iyi hazırlanmışsa o alıp götürüyor'dedi.

İnönü Stadı'nda yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Solakel, "Gerçekten kimse bizden lige bu kadar iyi başlayacağımızı beklemiyordu. Her şey bizim lehimize gelişti. Fikstür iyi idi başta ama ondan sonra zor maçlarda oynamaya başladık. Tabii o zaman takım daha da iyi oldu, form grafiği yükseldi. Bütün oyuncular yavaş yavaş kendini bulmaya başladı. Skor almaya başlayınca özgüven de artmaya başladı. 10 haftada 25 puan çok iyi bir puan. Ama bundan sonra rakibimiz pozisyonunda olan takımlarla oynamaya başlayacağız. Bu takımlar evet liderle oynayacaklar. Onlar da daha farklı çıkacaklar maça. Bizi yakalamak amaçlı çıkacaklar. Ama bizim de şuan için puan olarak iyi bir avantajımız var. Bunu hem oyun olarak hem sonuç olarak devam ettirmek istiyoruz. Zor maçlar oynayacağız. Bu maçlar futbolcuların oynamak isteyeceği maçlardır. Biz de takım olarak bunların üstesinden geleceğiz inşallah” dedi.

"BU LİGDE HERKESİ BİRBİRİNİ YENEBİLİR"

Lige iki iyi maçla başladıklarını ve bu avantajı iyi kullandıklarını da kaydeden Solakel, “Evet kabul etmek lazım ki lige iki iyi maçla başladık. Rakiplerimiz tam da toparlanmadan o dönem onlarla oynadık. İki maç bizi iyi seviyeye getirdi. Biz de yeni kurulmuş bir takımız. Tabii bu maçlar sonrasında moral olarak iyi duruma geldik. Bu ligde herkesi birbirini yenebilir. O yüzden şu takım güçlü takım, şu takım güçsüz takım diyerek ayıramayız. O gün kim gününde ise kim iyi hazırlanmışsa o alıp götürüyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme