Yeni Malatyaspor'dan 444 ücretsiz Passolig!

Bu sezon taraftar sayısında ciddi sıkıntı çeken Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek parasını ödediği 444 adet Passolig'i taraftara ücretsiz olarak verecek.

TFF 1. Lig’de lider durumda bulunmasına rağmen istenilen sayıda taraftarın tribünlere gelmemesinden dolayı harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim Passolig satışlarını arttırmak için kampanya başlattı.

Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Yeni Malatyaspor’da tribünlere taraftarın gelmemesi yönetimi harekete geçirdi. Daha önce bilet fiyatlarında indirime giden sarı-kırmızılılarda bu kez de kulüp başkanı Adil Gevrek önemli bir kampanya başlattı.

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden başlatılan kampanya ile ilgili yapılan açıklamada, “Kulüp Başkanımız Adil Gevrek tarafından 444 adet Passolig parası, Passolig gişesine yatırılmış olup taraftarlarımız 444 adet Passolig'i herhangi bir ücret ödemeden alabileceklerdir. Başvurular şahsen yapılacaktır” ifadeleri yer aldı. 

Bu durumda Passolig gişesine giden ilk 444 kişi 17 liralık Passolig kart parasını ödemeden ücretsiz olarak Passolig kart sahibi olacak. Kampanyanın devam etmesi ve büyümesi için gözler şimdi Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerine çevrildi. Kampanya için Passolig'e ödenecek kişi başı 17 liralık ücretle Malatyalılar ücretsiz kart sahibi olacak ve tribünleri dolduracak“ denildi.

Yorumlar 4

Bakmadan Geçme