Yeni Malatyaspor'u karıştıracak iddia!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in yönetim krizi yaşadığı iddiaları gündemi sarsacak cinsten. Haberimizde...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in yönetim krizi yaşandığı iddiaları gündemi sarsacak cinsten.

BUSABAH gazetesinin genel yayın yönetmeni Fatih Avcı’nın haberine göre Selahattin Gürkan, Başkan Adil Gevrek’e yeni oluşturulacak yönetime üç isim önerdiği ama Gevrek’in sadece Selim Pilten’i yönetime aldığını ve bu Başkan Gürkan'a red kararı yüzünden gerginlik yaşandığını ve hatta bu yüzden Başkan Gürkan'ın Pazar günü yapılan kongreye katılmadığını iddia etti.

BUSABAH gazetesindeki haber şu şekilde:

“2014’te devraldığı Yeni Malatyaspor başkanlığında 5. yılı geride bırakan ve dünkü seçimli kongreyle bir 3 yılın daha beratını alan Adil Gevrek kongre öncesi ciddi gerilim yaşadı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkan Gevrek’e Selim Pilten, Hulisi Porgalı ve Murat Alabaş gibi isimleri yönetimine alma tavsiyesinde bulundu.
Belediye kanadından güvendiği bu isimleri kulübün şeffaflığı için orada görmek isteyen Gürkan’ın bu isteği Gevrek tarafından kabul görmedi. Sadece Selim Pilten’i yönetimine alan Gevrek, Gürkan’ın önerdiği diğer isimleri görmezden geldi.
Kongrenin son gecesine kadar bazı isimlerden dolayı yoğun telefona maruz kalan Gevrek, son 1 haftayı Kale’ye bağlı köyüne giderek gözlerden uzak geçirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın dünkü kongreye katılmaması da dikkat çekti.”

Kayısı Haber – BUSABAH Gazetesi

Bakmadan Geçme