Yeni Malatyaspor'un lisanslı ürünleri internette satışta

Yeni Malatyaspor'un lisanslı ürünleri web sitesi üzerinden satılmaya başlandı.

Lisansliforma.com isimli internet sitesi üzerinden satışına başlanan Yeni Malatyaspor Kulübü’nün lisanslı ürünleri kısa sürede büyük ilgi gördü.

Yeni Malatyaspor’lu taraftarların yıllardır eksikliğini dile getirdiği lisanslı ürün satan store mağazalarının ilk ayağı olduğu öğrenilen internet sitesinde kulübün bardağından kaşkolüne, eşofmanından şapka ve formasına kadar geniş bir ürün çeşitliliği yelpazesi sunuluyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Taraftarımız yıllardır bu eksikliği bize iletiyordu. Satış sitemiz yayına başladı. İnşallah çok yakında da store mağazamızı açacağız” dedi.

Yeni Malatyaspor Kulübü’nün kurumsal bir kimlik kazanabilmesi adına bu tür eksikliklerin giderilmesi gerektiğini belirten Gevrek, “Taraftarımız özellikle forma satışı noktasında böyle bir satış sitesi ve mağazanın eksiliğini bize her defansında söylüyordu. Yönetim olarak bir süredir üzerinde çalıştığımız resmi ürün satışı yapılan web sitemizi hayata geçirdik. İnşallah çok kısa bir süre sonra da store mağazamızı açacağız. Kulübümüzün kurumsal bir kimlik kazanabilmesi adına bu tür eksikliklerin giderilmesi gerektiğinin farkındayız. İnşallah taraftarımız kulübümüzün lisanslı ürünlerini satan bu web sitesine gerekli ilgiyi gösterir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme