Yeşilyurt Belediyesi'nin çürük yapıları!

6 Şubat depremlerinden sonra yaptırdığı konutların ağır hasarlı olduğu Yeşilyurt Belediyesi, hiçbir şey olmamış gibi milleti kandırmaya devam ediyor.

6 Şubat depremlerinden sonra yaptırdığı konutların ağır hasarlı olduğu Yeşilyurt Belediyesi, hiçbir şey olmamış gibi milleti kandırmaya devam ediyor.

Dilek mahallesinde devam eden asfalt serim ve yol yenileme çalışmasını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yaşanan deprem felaketi ve aşırı yağışlardan dolayı yıpranan yollarımızı yenileyerek vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu yollarda yolculuk etmeleri için çalışmalarımıza hız verdik” diye konuştu.

Vatandaşların güvenli ve konforlu yollarda yolculuk etmeleri için çalıştıklarını iddia eden Çınar, 6 Şubat depremlerinden 7 ay önce vatandaşlara teslim ettiği Topsöğüt Konutlarının ağır hasar alması ile ilgili açıklama yapmaması dikkat çekiyor.

Öte yandan yine Yeşilyurt Belediyesi’nin yaptırdığı Yeşilköy Konutları da 6 Şubat depremlerinden sonra ağır hasar alan binalardan. Hak sahipleri ile muhatap dahi olmayan Çınar, bugün basına gönderdiği basın bülteninde Yeşilyurt’un kalıcı sorunlarına çözüm ürettiklerini ileri sürdü.

Yeşilköy Konutları yüzünden muhatap bulamayan hak sahipleri Yeşilyurt Belediyesi’ni mahkemeye vermişti. 

6 Şubat depremlerinden sonra yaptırdığı “çürük” konutlarla adeta göçük altında kalan Yeşilyurt Belediyesi’nin mağdur ettiği o kadar vatandaş varken Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın asfalt serimi ile ilgili uzun uzun açıklama yapması şaşkınlık yarattı.

Yorumlar 11
Onur 19 Temmuz 2023 19:38

Ot yiyin ot ot yiyin Malatya da ölen kurtuluyor en azından ölmedik diye konuşanlar var bence biz yaşamıyoruz sadece nefes alıp veriyoruz kendi adıma soyliyim benim için yerin altında üstü de bir

Hacı 19 Temmuz 2023 16:36

Yeşilyurt konutlarında balkonlarda gördüğunuz kolonlar kolon değil demir profille destek verilmiş etrafı yeşil alçıpanla kapatilmis bu kadar sahtekarlık olur mu demeyin olur

Sinan 19 Temmuz 2023 10:03

Haber değil de sayın Mehmet Çınar bey hep reklam konusunda 10 numara iş yapıyor yaptığı topsöğüt konutları ortada Ben sadece şunu söylüyorum ALLAH DEVLETE ZEVAL VERMESİN DEVLETİN YETKİLERİNİ KÖTÜ KULLANANLARIN BİN BELASINI VERSİN İNŞALLAH.

Gokh@n 19 Temmuz 2023 07:33

Sitemizin önünde aylardır su tesisatı patlamış boşa akıyor bir muhatap bulunamıyor yazıklar olsun

Serap 19 Temmuz 2023 01:25

Lütfen Mehmet başkanı kotulemeyin o böyle olmasini istemezdi şükredin olmemissiniz çok ayıp ediyorsunuz

Site sakini 18 Temmuz 2023 23:24

Betonu iyi sulamadık, malatya halkı olarak azmışız. Tek sorumlu haşa yaradan Allah... Yeşil topsöğüt konutlarını yaptıran Yeşilyurt belediyesi ve müteahhit efendinin sorumluluğu yok. Böyle devam et Mehmet ÇINAR efendi öbür tarafta ve bu fani dünyada iki elim yakanda.

Seda güven 18 Temmuz 2023 14:04

Devleti temsil eden milletin sorunlarını çözmesi gereken millete hizmet etmesi gereken Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet çınar milleti magdur etti üstüne bir gün bile halimizi sormadı. Yeşilyurt topsöğütten ev aldım. Belediye güvencesi ile daha 5 ay oturmadım evim ağır hasarlı. Evime mobilya aldım evalırken borç aldım daha borçlarım duruyor ortada ev yok üstüne bir gün bile halimizi sormadı Mehmet çınar. Neye göre en iyi belediye başkanları listesine girmiş? Yaptırdığı evlerde demirler patlamış beton kum gibi. Açıklaması bekçi betonu sulamamış. Üstüne 3 kez çevre ve şehircilik ağır hasar verdi devletin temsilcisi belediyemiz evleri hafif hasara çevirmeye çalışıyor. Gelsin kendisi ailesiyle otursun söz kira almayacağız. Bir an önce evlerimizi yıkıp yeniden yapsınlar ya da paramızı güncel fiyatıyla iade etsinler. Aylardır perişan haldeyiz bu kadar magduriyet yeter!!

Cemal tütüncu 18 Temmuz 2023 11:33

Topsöğüt konutlarının sorumluları neden suskun. Başkan neden kaçıyor. Vizyon projenizin hesabını kim verecek...

Şükrü Muslukcu 18 Temmuz 2023 10:52

Bizler güvenip daire aldık boy boy reklam yapmayı biliyor ama vatandaşların yanında olacağına müteahhitlerle birlikte ocakları söndürmek için çaba gösteriyor insanlar projelerin devlet kurumu var diyerek güvenip aldı Malatya halkı bu başkana güvenmesi hataymış ama hakkımızı söke söke alacağız çünkü bizleri bu başkan mahdur etti hayatı yalan olmuş yazık çok yazık bizler böyle başkanı istemiyoruz

Eren 18 Temmuz 2023 07:43

6 aylık Yeşiltopsöğüt konutları depremde Ağır Hasarlı oldu Yüzlerce aile evsiz kaldı, Paramızı geri istiyoruz.

Keklik 18 Temmuz 2023 07:32

Şunun lafını etmeyin ne kadar rahat sanki o binaları başkası yapmış pasaportcu baskan

Bakmadan Geçme