Yeşilyurt Belediyespor Araban maçına hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta lider durumda bulunan Yeşilyurt Belediyespor'da hafta sonu oynanacak Araban Belediyespor müsabakasının hazırlıkları sürüyor.

Yeşiltepe 3 Nolu Saha’da yapılan antrenmana bütün futbolcular katılırken, takımda morallerin bozuk olduğu gözlendi.

Teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde yapılan idmanda pas çalışması ve koordinasyon çalışan mavi beyazlılar, son bölümde ise çift kale maç yaptı.

İHA’ya konuşan teknik direktörü İsmail Tekin, bu hafta sahalarında oynayacakları Araban maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

“İşin sonunu görmek en önemlisi”

Geçen hafta oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri Adıyaman müsabakasını unutmaları gerektiğini söyleyen Tekin, “Geçen hafta şansız bir yenilgi aldık. 1-0 öne geçtiğimiz ve üstün oynadığımız maçta son dakikada yediğimiz golle sahadan puansız ayrıldık. Tabi oradaki atmosferi ayrıca bir değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. Adıyamanlı seyircilerin attıkları yabancı maddelerin kafalarımıza nasıl isabet ettiğini orada bulunan kameralara kaydetti sanırım. Artık o maçı unutmak zorundayız. Önümüzde zor geçmesi muhtemel bir Araban maçı var. Çıkıp 3 puan almaktan başka çaremiz yok. Bu ligde bazen kaybedeceksiniz, bazen kazanacaksınız ama işin sonunu görmek en önemlisi” diye konuştu.

Bakmadan Geçme