Yeşilyurt Belediyespor, Şanlıurfa deplasmanına hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta geçen haftayı 7-0'lık Kahramanmaraş Sakarya galibiyetiyle kapatan Yeşilyurt Beleidyespor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Şanlıurfa 11 Nisan maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta alınan farklı galibiyetten dolayı morallerin yüksek olduğu mavi beyazlılarda uzun bir sakatlıktan sonra sahalara golle dönen Cuma Nasır sevinci vardı.

Yeşiltepe 3 Nolu sahada Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde yapılan çalışmaya bütün oyuncular katılırken, teknik heyetten rehavet uyarısı geldi.

Özellikle geçen hafta alınan farklı galibiyetten dolayı gevşememeleri gerektiği konusundan futbolcularını uyaran Tekin, “Bu hafta çok zor maç bizi bekliyor. Şanlıurfa’dan 3 puanla dönmek kolay değildir. O yüzden herkesin şimdiden bu maçı kafasında yaşamasını istiyorum” dedi.

İdman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tekin, lig maratonunun bundan sonraki süreçte daha zorlu bir hal alacağını ifade etti.

Bu arada uzun bir sakatlıktan sonra sahalara golle dönen Cuma Nasır’ın performansı teknik heyeti memnun ediyor. Tecrübeli futbolcunun hızla iyileşmesi ve forma girmesi Teknik Direktör Tekin’i kadro seçimi noktasında bu isme itebilir.

“Şanlıurfa’dan 3 puanla dönmek kolay değildir”

Yeşilyurt Belediyespor olarak hiç zaman gevşemeden yollarına devam edeceklerini vurgulayan Tekin, “Bu lig maratonu bir ya da iki haftalık bir süreç değil. Bu uzun yolculukta gevşememek, rehavete kapılmamak gerek. Eğer bunun aksi olursa cezayı keserler. Biz takım olarak sezon başından beri hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yolda elbette ki yenilmekte var, yenmekte. Önemli olan sezon hangi pozisyonda olacağındır. Biz kendimizi buna göre hazırlıyoruz. Bu haftada çok zorlu bir Şanlıurfa 11 Nisan maçımız var. Şanlıurfa’dan 3 puanla dönmek kolay değildir. Ancak biz bunu başarabilecek kalitede bir takımız” diye konuştu.

Yorumlar 34

Bakmadan Geçme