Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon yol haritasını açıkladı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un Basın Sözcüsü Kadircan Esen, yazılı bir açıklama yaparak yeni sezonla ilgili yönetim kurulunun aldığı kararları paylaştı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Basın Sözcüsü Kadircan Esen, yazılı bir açıklama yaparak yeni sezonla ilgili yönetim kurulunun aldığı kararları paylaştı.

Esen’in açıklamasında 6 Haziran tarihinde toplanan yönetim kurulunun aldığı kararlar duyurulurken, BAL’da mücadele eden futbol takımının da Teknik Direktör İsmail Tekin yönetimde yoluna iddialı bir şekilde devam edeceği belirtildi. Basın Sözcüsü Kadircan Esen, hedef doğrultusunda İsmail Tekin ve ekibi ile yola devam edeceklerini belirterek, “6 Haziran 2017 tarihinde Kulüp Başkanımız Dursun Cumali Sucu ’nun başkanlığında yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet Güner, Şahin Özer, Eyüp Bolat, Ali Palanci, Seydi Erkus, Nurettin Durmaz, Murat Karapınar, Abdülkadir Eyidemir, Bekir Karakus, Hikmet Tutlu, Mehmet Özen, Halit Adıyaman ve Kadircan Esen toplanarak geçtiğimiz üç sezonun değerlendirmesini ve önümüzdeki senenin planlamasını yapmışlardır. 02.08.2014 yılında İl Özel idaresi spor kulübü olarak yalnız futbol kulübü formunda teslim alınan kulüpte üç senede hızla alt yapı, salon Sporları ve tesisleşme olarak yapılan yatırımlar ve projeler önümüzdeki senede tüm hızıyla devam edecektir. Salon sporlarında Malatya’nın ve bölgenin en dinamik kulüpleri arasında yer alma isteğimiz önümüzdeki sezonda devam edecektir. Bu sezon voleybol, güreş, satranç, tekvando, masa tenisi, okçuluk, halk oyunları şubelerindeki başarılarımızı ivmelendirerek devam ettireceğiz. Futbol alt yapısında Malatya’mızın gençlerinin ilimizde kazandırdığı U14, U15, U17 ve U19 liginde şampiyon olan ve ilimizi temsil eden alt yapı takımlarımızın önümüzdeki sezonda en az aynı başarıyı yakalaması için çaba sarf edeceğiz. Geçtiğimiz sezon Bal Liginde onuruyla mücadele veren takımımızın yaşadığı talihsizlikler, haksızlıklar ve şaibeler bizi yıldırmayacak, aksine önümüzdeki sezon da hedefimiz doğrultusunda mücadelemize İsmail Tekin ve ekibi ile devam edeceğiz. Bugün Voleybol 2. Ligde yer alan ekibimiz satrançta ve masa tenisinde 2. Ligde mücadele veriyor. Yeşilyurt, tekvando il şampiyonlukları, güreş il şampiyonlukları, Avrupa 4’üncülüğü, halk oyunları il birinciliği, basketbol il şampiyonluğu ile BAL liginde 2. Grupta ligi 1 puan geriden ikinci bitirerek önemli başarı elde etmiştir" dedi.

Bakmadan Geçme