Yıkılan evler devlet tarafından ücretsiz yapılacak

6 Şubat depremlerinin verdiği hasarın gölgesinde milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yıkılan evler devlet tarafından yapılacak ve depremzedelerden ücret talep edilmeyecek…

6 Şubat depremlerinin verdiği hasarın gölgesinde milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yıkılan evler devlet tarafından yapılacak ve depremzedelerden ücret talep edilmeyecek…

Kahramanmaraş merkezli depremlerin gölgesinde partilerin adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Malatya 1. sıra milletvekili adayı Şeyhmus Göçmez, “Yıkılan evleriniz devlet tarafından yapılacak ve sizden hiçbir ücret talep edilmeyecek” dedi.

Göçmez, yaptığı yazılı açıklamada partisinin vaatlerini tek tek sıraladı.

Güzelbahçe Belediyesi, Bornova Belediyesi tarafından kurulan çadır ve konteyner kenti ziyaret eden Göçmez, Malatya’yı yeniden inşa edeceklerini ve bunu da ortak akıl ile yapacaklarını söyledi. Göçmez, “Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası ile kısacası STK’ların da işin içine katarak ortak akıl ile Malatya’mızı şahlandıracağız” diye ifade etti.

 

 

Cemal Gürsel Mahallesi ile Meyvecilik ve Fidancılık içerisinde bulunan çadırları da dolaşan İYİ Parti Milletvekili Adayı Malatyalı İş insanı Şeyhmus Göçmez, İYİ Parti iktidarında Malatya için yapılacakları vatandaşlara madde madde anlattı. 

18-26 YAŞINDAKİLERE HER AY 2 BİN 500 TL
1.Yıkılan evleriniz devlet tarafından yapılacak ve sizden hiçbir ücret talep edilmeyecek.
2.Sosyal yârdim ve destekler arttırılarak yaşam kaliteniz yükseltilecek. 
3.Malatya ve diğer deprem bölgesi kapsamındaki illerde evini, işini kaybeden tüm vatandaşlarımıza ekonomik ve sosyal destek sağlanacak.
4.Malatya'dan ayrılmak zorunda kalan insanımızın tekrar Malatya'ya gelmesi için gerekli düzenleme ve desteklemeler yapılacak.
5.Malatya'nın modern, çağdaş bir kent olması için hazırladığımız projeler uygulanarak kalkınma her düzeyde kamu ve özel sektörün işbirliğiyle gerçekleştirilecek.
6.0-3 yaşındaki çocukların mama, ped ve hijyen ihtiyaçları için maddi destek verilecek. 
7.18-26 yaşındaki tüm ihtiyaç sahibi gençler için daha onurlu bir yaşam sağlamak amacıyla her ay 2 bin 500 TL verilecek.
8.Malatya'daki işsizliği azaltmak için onlarca fabrika kurularak insanımız yaşadığı ıstıraptan kurtarılacak.

Yorumlar 1
Ömer 22 Nisan 2023 14:06

Martaval duydum da bu kadarını duymadım..Onun için Ak parti hep başarılı

Bakmadan Geçme