Yılan'a teşekkür plaketi

Ferdi Branşlar Spor Kulüpleri Federasyonu ve Malatya Gençlik Federasyonu tarafından Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan'a teşekkür plaketi verildi.

Ferdi Branşlar Spor Kulüpleri Federasyonu ve Malatya Gençlik Federasyonu tarafından Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan’a teşekkür plaketi verildi.

Ferdi Branşlar Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Baldiş ve Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz, Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yılan’ı ziyaret ederek, gençlere verdiği katkı ve desteklerden dolayı Başkanı Yılan’a teşekkür plaketi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılan, Ülkü Ocakları olarak amaçlarının milli ve manevi değerlere bağlı bir gençliğin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, gençleri kültüre, sanata ve özellikle de spora yönlendirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren ziyarette, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme