Yıldırım: Söylediklerimiz zorunuza gitmesin

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın 'Siyaset de kendisine çekidüzen verecek' sözüne karşılık cevap veren Bilal Yıldırım, söylediklerimiz zorunuza gitmesin, dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ‘Siyaset de kendisine çekidüzen verecek’ sözüne karşılık cevap veren Bilal Yıldırım, söylediklerimiz zorunuza gitmesin, dedi.

VALİ SESSİZ KALMIŞTI

Ahilik Haftası dolayısıyla Malatya Esnaf Odaları Birliği’nin düzenlediği programda Başkan Gürkan’ın yaptığı konuşma dikkat çekmişti. “Siyaset, bürokrasi, STK’lar ve jetonla çalışan basın kendisine çekidüzen verecek” sözü karşısında salonda sessiz kalan ESOB Başkanı Şevket Keskin ve Vali Aydın Baruş’un tavrı da dikkat çekmişti.

Başkan Gürkan’ın “Malatya’da herkes kendisine çekidüzen verecek” anlamına gelen bu konuşmadan sonra siyaset ayağından ilk tepki Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’dan geldi.

YILDIRIM: HİÇ KİMSEYE HAKARET ETMEDİK

Yöneticiler itidalli olmalıdır diyen Yıldırım, bugüne kadar hiç kimseye hakaret etmediğini ve çamur atmadıklarını sadece Malatya’nın ve Malatyalıların selametini düşünerek eleştirilerde ve çözüm önerilerinde bulunduklarını söyledi.

Yıldırım, “Bizim söylediklerimiz sizin zorunuza gitmesin Başkan’ım. Sizin üzerinizde 800 bin Malatyalının vebali var. Biz sizin iyiliğiniz için bunları söylüyoruz. Bu arada medyaya jeton ifadesi de hiç yakışık almadı. Şerefi ve namusu ile basın yayına katkı sunan emektar medya mensuplarına bu söylemler asla kabul edilemez” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın bu aralar çok stresli olduğunu belirten Bilal Yıldırım, “stres-savar kürü” tarifi vererek tek tek Başkan Gürkan’ın ne kullanması gerektiğini yazdı.

BAŞKAN GÜRKAN’A STRES ÇAYI TAVSİYESİ

İl Başkanı Bilal Yıldırım’ın Başkan Gürkan’ın içmesi için basına gönderdiği yazılı tarif şu şekilde:

• 1 tatlı kaşığı sarı kantaron
• 1 tatlı kaşığı lavanta 
• 1 tatlı kaşığı yeşil çay
• 250 cc Su

(250 cc 1 su bardağı suyu kaynatın. Tüm malzemeleri kaynayan suyun içine atın. Üç dakika boyunca kaynatın. Ilıdıktan sonra içebilirsiniz. Bu çayı stresli ya da depresif bir ruh halinde olduğunuz sürece sabah akşam olmak üzere günde iki kez hazırlatıp içmenizi öneririm.)

Bülten- Mahir Temur

Yorumlar 2
Dilek 16 Eylül 2021 15:21

Gürkanın koltuk sallanıyor.

Ferhat 16 Eylül 2021 13:59

Puahahhahaha yauw gülmekten kendimi alamadim. Yaaa dinsizin hakkından imansız gelirmiş belki doğru bir söz deyil Gürkan artik rahat nefes bile alamıyor. Sen kilise açarsan suya zam yaparsan ahanda böyle yaparlar.

Bakmadan Geçme