Cemal Noğay adaya veda etti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay'a gece düzenlendi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay’a gece düzenlendi. 

6 Şubat depremlerinden sonra birçok konuda eleştirilen Malatya Büyükşehir Belediyesi, tepki çekecek bir program düzenledi.

NOĞAY EMEKLİ OLMUŞ!
Malatya’da geçici barınma merkezlerinde halen binlerce Malatyalı yaşamaya çalışırken, ağır hasarlı binaların yıkımı devam ederken, Büyükşehir Belediyesi’nin imkânlarıyla Cemal Noğay’a emeklilik gecesi düzenlenmesi Survivor yarışmasında hayatta kalmak için mücadele veren yarışmacıları hatırlattı.

*Görsel: Selahattin Gürkan'ın sosyal medyasından alınmıştır

Adaya (Malatya) veda eden Cemal Noğay’ın gecesine Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nde birçok yetkili de katıldı.

*Görsel: Selahattin Gürkan'ın sosyal medyasından alınmıştır

Gecenin yapıldığını sosyal medyadan duyuran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Cemal Kardeşime emekleri için teşekkür ediyor, emekliliğinde sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

Yapılan programı kişisel hesabından paylaşan Gürkan, “Büyükşehir Belediyemiz Genel Sekreteri Cemal Noğay Beyefendinin emekliliğe ayrılması münasebetiyle düzenlenen programda ilimiz protokolü ile bir araya geldik” diye ifade etti.

Paylaşılan resimlerden Cemal Noğay’a plaket ve çiçek takdimi yapıldığı da görüldü.
Öte yandan Cemal Noğay’ın emeklilik kutlama gecesinin Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne maliyeti açıklanmadı.

Haber: @mahirtemur

Yorumlar 12
mağdur 05 Haziran 2023 14:08

darısı yeşilyurt belediyesinde milleti sömüren personele güveni olmayan millete zulüm eden mehmet nogayın başına. not: bu ikisi kardeş cemal noğay ve mehmet noğay

Mikail 04 Haziran 2023 11:39

Başkanım insanlar çadırlarda çamurla uğraşırken, belediyenin parası ile size hep zarar veren. Personeller tarafında sevilmeyen bir memura veda yemeği vermen bizleri üzdü.insana tepeden bakan. Gözlük altında alay eden. Bir gariban taşeron işçisini küçümseyen ,Devlette birgun memurluk yapmayan .kişinin ayrılması malatya için kazançtır. Genel sekreteri lütfen Malatya dışından getirin.tanınmayan biri olsun. Selamlar.

Belediyeden mi emekli olmuş yoksa 04 Haziran 2023 00:50

Görev süresince yönetim beceriksizliği, yük almak yerine hedefe koymak, halkla ilişkilerin olmaması, Cumhuriyet tarihinin en vasıfsız genel sekreteri vs vs gitmesi Malatyanın menfaatine olmuş ama böyle ağırlanarak gitmesi daha düşündürücü...Bir belediye başkanı kendisine bu kadar zarar vermiş bir adamı böyle yolcu ediyorsa onun aklındada bir problem var demektir.

Hancı 03 Haziran 2023 22:07

Cemal Bey yolun açık olsun demek isterdim; fakat diyemiyorum. Beddua etmem, kötü söz söylemem ama hakkım haram olsun. Allah Cemal Bey (!) gibi anılmaktan bizleri korusun.

Çalışan 03 Haziran 2023 21:10

Her bürokratın, her siyasinin ve hatta herkesin Aysun Bay Karabulut ve Cemal Nogay'ın bulundukları makamlardan ayrıldıktan sonraki süreci iyi okuması gerekir. Nasıl anılmak istiyorlarsa öyle bir yasam ve çalışma biçimi ortaya koymalılar. Lanetle mi anılmak istiyorlar dualarla mı? Beddua mı almak istiyorlar dua mı? Han mı yapmak istiyorlar yoksa ortalığı yakıp yıkmak, kırıp dökmek mi? Bu bir tercih. Lanetle anılmak, beddua almak isteyen varsa Cemal Beyi, Aysun hanımı kendine klavuz edebilir. Kendini bir halt zannedebilir, milleti hor görebilir, çalışma arkadaşlarını rencide edebilir, onurlarıyla oynayabilirler. Dualarla anılmak, hayırla hatırlanmak isteyenler de Cemal Beyle, Aysun hanım ne yaptıysa tam tersini yapsın yeter. Ben bir işçi olarak, bir emekçi olarak kendisine hakkımı helal etmiyorum. Hakkım kendisine sonuna kadar haram olsun. İnşallah ahirette kendisiyle hesaplaşacağız. O zaman da lafı ağzımıza tıkar mı, dalga geçer mi, bizi hor ve hakir görür mü göreceğiz.

Cahit 03 Haziran 2023 20:15

Bu kadro ile bu deprem ,şehirleşme süreci yönetilmez.başkanın yerınde olsam başarısız olan genel sekreter yrd dahil olmak üzere.daire başkanlarını müdürleri görevden alırım,çünkü hepsi başarısız hepsi vitrınlere oynuyor, bir güncelleme yaparım . Başkanım bu kadrodan olmaz hepsi başarısız . Size yazık bu kadro ile olmaz , bu kadro sizi başarıya götürmez.selamlar. Kaysı habere tşk ler

Asım Y 03 Haziran 2023 18:34

Her ne olursa olsun cemal bey gitmiştir. Deprem sonrası bu kritik süreci yönetebilecek, yalan yanlışa sırf birileri istiyor diye onay vermeyecek, gerçekçi, tecrübesi ve bilgisiyle örnek bir adam gelmeli. Hatta umarım belediye dışından ankaradan getirirler, çünkü selahattin başkanın şu an ki adamlarıyla bu belediye bir arpa boyu yol kat edemez.

Ali ateş 03 Haziran 2023 17:40

Kesinlikle genel sekreter olacak kapasitesi yoktur. Kibir abidesi. Hiç bir çalışan işçi ve memurların memnun olduklarını zannetmiyorum.kimsede hakkını helal etmiyor.

Ali 03 Haziran 2023 15:24

Huzuru mahşerde iki elim yakasında olacak ve kendisinden davacı olacağım. Orada da bıyık altında ince ince gülüp dalga geçer mi bakacağız. Ne kadar hakkım varsa haram olsun. Allah hakkımızı yanına koymasın

Aşağı Şeherli 03 Haziran 2023 14:29

23 yıldır Büyükşehirde çalışıyorum. Bir çok müdür, başkan yardımcısı, daire başkanı ile çalıştık. İyi günlerimiz oldu, kötü günlerimiz oldu. Hepsine hakkım helaldir; ama Cemal Nogay'a olan hakkımın her zerresi haram olsun. Biz kendisinden bir gün iyilik görmedik. Gurur akidesiydi. Kimseyi beğenmezdi. Bir işten anlamazdı, bundan dolayı iltifat etmeyi bilmez sürekli eleştirir, ama daha iyisini ortaya koyamazdı. Dinlemesini bilmezdi. İnsiyatif almazdı. Şu gök kubbe altında her zaman kötülüklerine anılacak. Allah razı olsun diyecek bir çalışan bırakmadı. Kimsenin yüzüne bakacak hali kalmadı. Makamından güç aldı ama o makama değer katmadı. Sonuç: İyİ bilmezdik, hakkımız haram olsun.

Ali 03 Haziran 2023 14:20

Kervancının develeriyle helalleşme isteğine karşın develerin bir çok hakkını helal edip bir hususta haklarını helal etmediği bilinen bir hikayedir. İsteyen google bakabilir. Selahattin Başkan bazen bizi azarladķ, kızdı, bağırdı; ama yeri geldi onure etti. Bu konudaki hakkımız helaldir. Mesaimizi kesti, ama bazen bayram ikramiyesi felan verdi o konuda da hakkımız helaldir. Lakin Cemal Noğayı Büyükşehirde 5 yıl Genel Sekreter olarak tuttu ya. Işte bu konudaki hakkımız kendisine haramdır.

Erol 03 Haziran 2023 14:09

iyi bilmezdik, tüm beddualar ona.

Bakmadan Geçme