CHP İl Başkanına saldırı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konteynerden çıkarılmak istenen vatandaşlara destek verdiği esnada saldırıya uğradı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konteynerden çıkarılmak istenen vatandaşlara destek verdiği esnada saldırıya uğradı.

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya’da ziyaret ettiği Saadet Partisi’nin aşevi bugün Valilik tarafından kapatılmıştı. Aşevinin bulunduğu alanda yer alan konteynerlerin de kaldırılacağı haberi üzerine vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler. Destek vermek ve vatandaşları dinlemek üzere alana giden CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız şirket yetkilisinin sözlü, şirket çalışanlarının da fiziki saldırısına uğradı.

Kılıçdaroğlu’nun ziyareti esnasında provokatif davranışlarda bulunan, önceki dönem MÜSİAD başkanı ve aşeviyle konteynerlerin bulunduğu alanın sahibi olan Hüseyin Kalan’ın Barış Yıldız’a ve vatandaşlara sürekli müdahalesi, vatandaşları susturmak istemesinin ardından Kalan’a ait şirket çalışanları tarafından Yıldız’a yumruklu saldırı düzenlendi.

Yıldız’ın sağduyusunu koruduğu yumruklu saldırı sonrası CHP’li yöneticilerin müdahalesine engel olarak “Biz onlara bu şekilde karşılık vermeyeceğiz, provokatörlere müsaade etmeyeceğiz, provokasyona gelmeyeceğiz” diyerek olayların daha da büyümesine engel oldu. 

Saldırının ardından olay yerini terk etmeyen Yıldız, vatandaşların sorunlarını dinleyip konteynerde incelemelerde bulundu. Yıldız ve beraberindekiler saldırıyı gerçekleştirenler hakkında şikâyetçi oldu.

Yorumlar 3
İsmin barış ama 21 Mart 2023 10:28

Adamın mülkiyetine hırsız gibi girip kılıçdaroğluna yapılan protestonun intikamını almak için depremzedeyi provokasyona getirmek ancak Chp zihniyeti olabilir..Depremzededen de yumruk yemiş..

Allahı bilmek 18 Mart 2023 12:51

İl başkanı Siz Allahı bilir misiniz diye yumruk atarken bende şu soruyu sormak istiyorum; Hüseyin kalanın adamı o yumuruğu atarken acaba biliyor mu Hüseyin kalan amca beyin annesi paşaköşkün de Alevi ve chp li komşuların içinde tek başına oturuyor yıllardır, huzurla… madem Allah kitap bilmiyor da neden annesini o teyzeyi o kadar Allahsızın(?) içine koymuş oturtuyor acaba? Bir gün o Allahsızlar bir kötülük etmiş mi ? Her gün kapısını çalıp nasılsın dememiş mi ? yemeğini aşını paylaşmamış mı ? Allah sizi çoktan terketti bu islamı da siz beş paralık ettiniz Allahı da siyasetinize oyuncak ettiniz… yazıklar olsun

Yeşilyurt 15 Mart 2023 10:38

Yeşilyurt belediyesinde 40 gündür gece gündüz hem depremzede olup hem gece gündüz canla başla mücadele eden personellerin mesaisi verilmediği gibi birde maaşı kesilmiş yazıklar olsun bunlara kudurdular iyicene Allah yanlarina bırakmaz anca seçimden önce gidip sabah namazinda boy boy resim çekip Allah'ın dinini satmasını çok iyi bilir bunlar muslunsa ben deilim !bakalım Allah'ın adaleti bunlara ne tecelli edecek! Sendika başkanına diyormuski beni sosyal medyada beğenmiyorlar neye vereyim! Yazıklar olsun!

Bakmadan Geçme