Osman Güder'in bir hizmeti daha!

6 Şubat depremlerinden sonra Battalgazi sınırları içerisinde binlerce yapı yıkık veya ağır hasarlıyken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in sanki deprem olmamış gibi hareket etmesi pes dedirtti.

6 Şubat depremlerinden sonra Battalgazi sınırları içerisinde binlerce yapı yıkık veya ağır hasarlıyken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in sanki deprem olmamış gibi hareket etmesi pes dedirtti.

6 Şubat depremlerinden sonra Yeşilyurt ilçesi gibi Battalgazi ilçesi de ağır hasar alan ilçelerden yer alıyor. Birçok yıkılmış veya ağır hasarlı iş yerlerinin bulunduğu ilçede Başkan Osman Güder, hazırlattığı kısa videolarla ve basına attığı bültenlerle sanki deprem yaşanmamış gibi hareket etmesi dikkat çekiyor.

OSMAN GÜDER’İN BİR HİZMETİ DAHA!
Şubat ayında yaşanmış depremden sonra birçok Malatyalı yetkililerden bir bilgi beklerken ortalıkta Şehit Fevzi Mahallesi muhtarı gibi hareket eden Osman Güder, basına gönderdiği son bültende Kuran kursunda eğitim alan öğrencilere dondurma hediye ettiğini duyurdu.

“Kuran kursu öğrencilerine dondurmalar Başkan Güder’den” başlığıyla basına gönderilen bültende, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da teşekkür eden Osman Güder, “Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi Allah bizlere nasip etsin” dedi.

“Allah bizleri Osman Güder’in başkanlığından kurtarsın” düşüncesini her fırsatta bizlere yaşatan Osman Güder’in tutumu hayret verici. Battalgazi sınırları içerisinde Akpınar ve Saray mahalleleri haritan silinmişken çocuklara dondurma ikramı yaptığını ballandıra ballandıra tüm Malatya’ya ilan eden Osman Güder’in depremi unutması pes dedirtti!

Yıkılmış birçok işyeri ve hanın Battalgazi sınırları içerisinde olduğunu Malatyalılara da unutturmaya çalışan Güder, “Allah’ın izniyle İslam dini nesilden nesile aktarılacak” ifadesi İslam dinini de tam anlamadığını ortaya koyuyor.

Malatya’da sayısız sorun varken, yerel yönetimler ile ilgili sayısız şikayet varken Kuran’ı Kerim öğrenen çocuklara dondurma ikramı yapan Güder’e “Allah size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emrediyor” ayetini hatırlatıyoruz.

Osman Güder’in bir hizmeti daha diye hatırlayacağımız bülteni şu şekilde:

Kur’an – Kerim’i öğrenmenin önemine dikkat çeken Başkan Güder; “Öncelikle yaz tatilinizi, kutsal kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek amacıyla değerlendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu öğrenme isteğiniz çok kıymetli. Başarılarınızın devamını diliyorum. Rabbim Kur'an-ı Kerim'i anlamayı ve onunla amel etmeyi nasip etsin. Hocalarımızın himayesinde geleceğimizin teminatı yavrularımız, Kur’an-ı tanıma ve öğrenme eğitimleri devam ediyor. Battalgazi Belediyesi olarak bizlerde bu eğitimleri yerinde görmek ve depremzede çocuklarımıza moral vermek amacıyla onları ziyaret ettik. Çocuklarımızın neşesine ortak olduk. Cennet yüzlü çocuklarımızın yüzünde tebessüm görüyoruz. İnşallah bu yavrularımız  kendinden sonra gelen nesli yetiştirecek. İslam, Allah’ın takdiriyle nesilden nesile aktarılacak. Bu çalışma çok ama çok önemli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’a ve birbirinden kıymetli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi Allah bizlere nasip etsin.” şeklinde konuştu.
Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında, Başkan Güder öğrenciler için hazırlamış oldukları çeşitli hediyeleri dağıtarak, dondurma ikramında bulundu.

Yorumlar 3
Cumali 06 Eylül 2023 19:44

Dondurmayı da zaten cebinden aldı

Kemal 25 Temmuz 2023 17:38

Mahircigim bu eleştirisel yazının din ile alakası yok demmi? Insan o kokuyu alıyor sanki

Rifat 25 Temmuz 2023 16:10

Allahın izniyle az kaldı

Bakmadan Geçme