Yüreğiniz yetiyorsa listeyi paylaşın

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal  Yıldırım, 'Kurayı çeken yetkililere sesleniyorum yüreğiniz yetiyorsa bu kuradan çıkan isimleri Malatya kamuoyu ile paylaşın lütfen, Malatya bunu görsün' dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal  Yıldırım, “Kurayı çeken yetkililere sesleniyorum; yüreğiniz yetiyorsa bu kuradan çıkan isimleri Malatya kamuoyu ile paylaşın lütfen, Malatya bunu görsün.” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin Battalgazi Bölgesindeki 4. Seçim İrtibat Bürosunun açılışını Sivas Caddesi üzerinde gerçekleştirildi. Açılışa Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilali Yıldırım, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, Yeşilyurt Belediye Baykan Adayı Murat Aslan ile kalabalık bir topluluk katıldı. 
 
-“ Yerel seçimde Malatya Büyükşehir ve tüm ilçelerde en iddialı parti Yeniden Refah Partisi’dir.”
 
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım,  “Yeniden Refah Partisi teşkilatlarının pazarı yoktur, akşamı yoktur, sıcağı soğuğu yoktur. Teşkilatlarımız 6 Şubat depreminin ardından eksi 20 derecede köy köy mahalle mahalle gezerek vatandaşımızın yanında oldu. Her geçen gün teşkilatlarımız güçleniyor. Yerel seçimde Malatya Büyükşehir ve tüm ilçelerde en iddialı parti Yeniden Refah Partisi’dir.  31 Mart sabahı sandıklarda Refah Partisi rüzgârı esecek, 31 Mart akşamı ise sandıklardan Refah Partisi çıkacaktır. Biz sizleri aldatan olmayacağız. Birileri gibi gelip size söz veren ve arkasında sözünde durmayanlardan olmayacağız.” dedi.
 
-“31 Mart’ta bunlara bir ders vermek zorundayız”
 
Bilal Yıldırım, “6 Şubat depremlerinin ardından tam 1 yıl geçti. Deprem olan bütün illerde açılışları ve anahtar teslimlerini Sayın Cumhurbaşkanımız yaptı. Ama maalesef Malatya’da yapmadı. Neden? Malatya’daki yöneticilerin Malatyalı insanları   görmezden geldiğini Sayın Cumhurbaşkanımızda gördüğü için  Malatya‘ya gelmediler. Dün 6 bin  konutun güya teslimatı yapıldı. 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap diye yapıldı, hatta 4. Etap diye de. Hali hazırda teslim olunan 2 bin 500 konut, 6 bin tane değil. 2 bin 500 konuta 1 ay içinde geçilebiliniz.  80 bin tane konut yapılacaktı, 1 yıl içinde sadece yüzde 7.5 oranında konut yaptılar. Bu ne demek oluyor, ancak bu hızla giderlerse kalıcı konutları 13 yılda tamamlayacaklar.  Sayın bakan ne dedi,  ‘1 yıl içinde bütün konutları teslim edeceğiz’  Hani nerede, nerede yapıyorsunuz? 70 bin tane konut nerede yapılıyor. Planlamaya bile alınmamış konutlar var. İnsanların gözüne baka baka bizimle dalga geçiyorlar. Bundan dolayı 31 Mart’ta bunlara bir ders vermek zorundayız.” İfadelerini kaydetti. 
 
-“Kura listesini kamuoyuna açıklayın” çağrısı 
 
Kurada çıkan isimlerin kamuoyu paylaşılması istediklerini ve bu listenin peşinde olduklarını belirten Bilal Yıldırım şöyle devam etti, “Kurayı çeken yetkililere sesleniyorum; yüreğiniz yetiyorsa bu kuradan çıkan isimleri Malatya kamuoyu ile paylaşın lütfen, Malatya bunu görsün. Bu işin peşini bırakmayacağız. Malatya’da çadırda yaşayan, konteynerde yaşayan insanların adına bu listeyi paylaşmalarını istiyoruz. O listenin nasıl hazırlandığını biliyoruz. Bu listenin peşine düşeceğiz.”

Yorumlar 4
Mustafa Ertürk 19 Şubat 2024 20:23

Ben uzun zamandır (yaklaşık 20 yıl) şunu gözlemledim. Halkı bindirmişler UCUBE bir Alamete, gidiyorlar (AKP-MHP-YRP) kıyamete. Her gün her saat hele hele Seçim döneminde her dakika işleri güçleri yalan söylemek, halkı “ALDATMAK” . Yeter yahu nedir bu Türk Milletine garez ve kininiz? Düşün yakamızdan artık. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı bu sefer Veli Ağbaba olacak. Siyaseti bildiği gibi Malatya’yı ve Malatyalı hemşehrilerimizin sorunlarını çözerse Veli bey çözer. Başkalarına zerre güvenimiz kalmadı. Herkese özgür bir Malatya diliyorum.

Yusuf 19 Şubat 2024 16:17

Kura canlı yayınlandı youtube üzerinde link hala duruyor. İsimleri merak edenler tek tek bakabilir. Bütün kura çekimi her bağımsız birim için hak sahibi canlı olarak yayınlandı.

akif 19 Şubat 2024 15:49

bilal başkanım, genel seçimlerde sana oy verdim ama kusura bakma bu sefer sana oy yok, siyasi duruş ve çıkışlarını çok beğenmiyorum

Tecdeli Cuma 19 Şubat 2024 14:21

Bunların genel başkanları son anda döndü Erdoğanın önünü açtı sonuçta Babasına ihanet eden bir genel başkanları var. Bunlarda dönebilirler. Saadete oylar gitmesin diye bunlar var. Muhalifmiş gibi yapıyorlar. Aman dikkat.

Bakmadan Geçme