10 dakika rötarla ve susuz uçtular!

Özel bir havayolu şirketine ait Malatya-Ankara seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, Malatya Havalimanı'nda su ikmali için tam 10 dakika bekledi. Su ikmal aracını daha fazla beklemeyen uçak, yolcularını Ankara'ya susuz taşıdı.

Malatya Havalimanı’ndan Ankara’ya yolcu taşımak için hazırlıklarını tamamlayan özel bir havayolu şirketine ait yolcu uçağı, yolcuların lavabo, tuvalet hizmetini karşılamak için yapılması gereken su ikmal işlemini beklemek zorunda kaldı.

UÇAK TUVALETİNDE SU YOK

Su ikmal aracının sefer saati olan 06:20’ye yetişememesi ve yolcuların şikayeti üzerine, uçağın pilotu anonsla yolculara durumu açıklayarak, havalimanından su ikmalini yapamadan kalkmak zorunda kaldı. Durum böyle olunca yolcular Ankara’ya lavabo ve tuvalette kullanılacak su olmadan uçmak zorunda kaldı.

Su ikmal işlemini gerçekleştiren arazöz su ikmal aracının Malatya Havalimanı’nda sadece bir adet bulunması, özellikle yoğun sefer saatlerinde bu aracın tüm uçaklara su ikmali gerçekleştirmesini engelliyor.

Havalimanını sürekli kullanan yolcular, zaman zaman bu sorunun yaşandığını belirterek, Malatya Havalimanında yetersiz kalan su ikmal aracının sayısının artırılması gerektiğini dile getirdiler.

Kayısı Haber Malatya
 

Yorumlar 6

Bakmadan Geçme