Ambulasa kar engeli!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde hasta almak için giden ambulans, yolun dik rampa ve buzlu olması dolayısıyla hastaya ulaşamayınca belediye ekiplerinden yardım istendi. Belediyenin Karla mücadele ekipleri arazi aracı göndererek hastayı ambulansa taşıdı.

Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Mahallesi Karaoğlan mevkiinde 73 yaşındaki Mehmet Gündoğdu'yu hastaneye ulaştırmak için giden ambulans, yolun dik ve buzlu olması dolayısıyla hastaya ulaşamadı.

Sağlık ekipleri, yaşanan bu durum üzerine bir yandan yaya olarak hastanın evine ulaşmaya çalışırken, diğer yandan da Battalgazi Belediyesinden yardım istedi. Daha önce yolu ulaşıma açan karla mücadele ekipleri, bu kez bölgeye arazi aracı gönderdi. Bir süre önce ameliyat olan ve evine gönderildikten sonra kanaması olan hastaya ilk müdahale evinde yapıldı.

Müdahale edilen 73 yaşındaki Mehmet Gündoğdu, Battalgazi Belediyesi tarafından gönderilen arazi aracı ile ambulansa taşınarak, 112 acil servis görevlilerine teslim edildi. Hasta Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hasta yakınları, verilen bu hizmetten dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür etti.

Yorumlar 4

Bakmadan Geçme