Anneler gününde ne hediye almalıyız?

Zen pırlantanın birbirinden göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken modelleri Anneler Günü için benzersiz bir hediye seçeneği sunuyor. Dünyaca ünlü mücevher markasının farkıyla tasarlanan şık parçalar adeta parıldıyor. Siz de hala Anneler Günü'nde ne alacağınızı düşünüyorsanız hemen

Anneler gününde ne hediye almalıyız?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Anneler Günü Fırsatları

Zen pırlantanın birbirinden göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken modelleri Anneler Günü için benzersiz bir hediye seçeneği sunuyor. Dünyaca ünlü mücevher markasının farkıyla tasarlanan şık parçalar adeta parıldıyor. Siz de hala Anneler Günü’nde ne alacağınızı düşünüyorsanız hemen Zen pırlanta online mağazasına girerek %50’ye varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Birbirinden güzel modellerde geçerli indirim fırsatıyla harika pırlantalara sahip olacaksınız. Yeni yorum, yeni modeller ve yepyeni tasarımlarla Zen pırlantanın ayrıcalıklı dünyasını hemen ziyaret edin. Anneler Günü için hediye arayışındaysanız sizler için birbirinden güzel modelleri derlediğimiz listemize mutlaka göz atın;

 

Pırlanta Yüzük

0.62 Karat Baget Pırlanta Yüzük

Pırlanta yüzük koleksiyonunda yer alan yüzük modellerinden gözlerinizi alamayacaksınız. Şıklığın yanı sıra estetiğin de temsilcisi olan modeller, sezon trendlerini en zarif hali ile yansıtıyor. Her moda uygun modeller sunan Zen pırlanta, Anneler Günü için ideal hediye seçenekleri yaratıyor. Anneler Günü, dünyaları versek bile yetmeyen, paha biçilemez bir gün. Bize her gün Anneler Günü bu da bahane olsun diyorsanız doğru adrestesiniz. 

0.50 Karat Baget Pırlanta Yüzük

Pırlanta Kolye

0.08 Karat Aşkın Ritmi Pırlanta Kolye

Her kadın kendine has kişiliği ve bu kişiliğin yansıması olarak geliştirdiği hayata bakış açısıyla eşsizdir. Zen pırlanta benzersiz kadınlardan ilham olarak ürettiği koleksiyonlarında yaratıcılığını sergiliyor. Pırlanta kolye modelleri ile annenize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Birbirinden güzel kolyeler arasında mutlaka aradığınızı bulacaksınız.

0.03 Karat Melek Kanadı Pırlanta Kolye

Anneler gününe geri sayımın başladığı şu günlerde, herkesi bu çok özel günün heyecanı sardı. Pırlantalar kadınlar için en sevilen mücevherlerden. Her kadının ilk tercihi olan pırlantaların ortak noktası Zen Pırlanta kalitesiyle tasarlanmaları. Zen pırlantanın mücevherleri sanat eserine dönüştüren tasarımları ömür boyu taşımak isteyeceğiniz parçalardan. 

 

Pırlanta Küpe

Kalp Pırlanta Kolye

Anneler Günü yaklaşırken tavsiye edeceğimiz bir diğer hediye ise pırlanta küpeler. Siz de bu gece bir yıldız olmak ve tüm bakışları hediyenizin üzerinde toplamak isterseniz tercihinizi Zen pırlanta küpe koleksiyonlarından yana yapabilirsiniz. Bu koleksiyonda en iddialı parçalar yer alıyor.

0.13 Karat Sonsuzluk Pırlanta Küpe

Bir gün değil bir ömür boyu hatırlanacak bir hediye arıyorsanız mutlaka tercihinizi pırlantadan yana kullanmalısınız. 

Saat Kolye Hediye

Bakmadan Geçme