Büyükşehir Belediyesi'nde 'bacanak' kıyağı

31 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediyesi'nde 'akraba kıyağı' haberlerimize Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kültür A.Ş de eklendi.

31 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediyesi’nde “akraba kıyağı” haberlerimize Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür A.Ş de eklendi.

 

Geçtiğimiz hafta MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş’ın çocuğunun Büyükşehir Belediyesi’nde memur yapılmasını ve MASKİ’ye eski milletvekilinin çocuğunun norm kadrodan memur alarak atanmasının haberlerinin etkisi devam ederken bir “kıyak” iddiası da Kültür A.Ş’den geldi.

Kültür A.Ş Genel Müdür Sabri Akın’ndan boşalan koltuğa Eylül ayında Kazım Aydın’ın atandığı haberi yerel medyada gündeme gelmişti. Yeni atanan Genel Müdür Kazım Aydın’ın MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş’ın “bacanağı” olduğu iddia edildi.

57 yaşındaki Kazım Aydın’ın göreve geldikten sonra tek bir haberinin dahi yapılmadığı görülürken, Büyükşehir Belediyesi tarafından da haber yapılmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Bu iddia doğruysa MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş’ın göreve geldikten sonra 10 ay içinde hem çocuğunu hem de bacanağını Büyükşehir Belediyesi’ne aldırdığı görülüyor.

Kayısı Haber olarak bu sefer Büyükşehir Belediyesi’ne soru sormuyoruz!

Sadece “hayırlı işler” diyoruz.

(Yaşar Karataş)

(KAZIM AYDIN)

 

Kayısı Haber – Mahir Temur
 

Yorumlar 12
Çirkefler 25 Şubat 2020 10:03

Kendine çalışan adamlar ÇAKIR’a iftiralarla bugüne geldiler. Malatya yalanla öyle bir kandırıldı ki acısı çok ağır olacak

Ahmet 25 Şubat 2020 09:36

Vayyyy be ne Yaşar Karataşmış Maskiye geldi geleli Malatya’nın suyu içilmez oldu Malatya’ya en ufak bi hizmet yok evden işe işten eve zihniyeti var bunun üzerine mükafat gibi kızına sözleşme verdirdi oda yetmemiş bacanağını şirket genel müdürü yapmış Malatya sahipsiz kaldı çok sürmez Yaşar bey emekli olursa Selahattin Başkan yeni bir şirket kurar genel müdür olarakta Yaşar karataşı oturtturur genel müdürlüğüne ne güzel beee...

Cumali 25 Şubat 2020 08:44

Bakıyorumda hep Büyükşehir haberleri.. Neden Çınar ve Güder i görmüyorsunuz. Yada haber Yapmıyorsunuz. Alın Size Aynı Yönde Bir Haber GÜDER in KIZI YEŞİLYURT BELEDİYESİ ETÜT PROJE MÜD. Göreve Başladı. Bu Ayrım Niye...Yoksa Haber Yalanmı... Mahir Bey...Sizi güvenerek takip ediyoruz...

Resul Bulut 24 Şubat 2020 21:17

Bakın bu isimler,bu Titan zinciri tesadüf değil.Bu kadar yetersiz insanların bir araya getirilişinin Bir mantığı var.Bu şirketlerden Özellikle Maskide verilen ihale ve işler hangi paravan firmalara veriliyor,arkalarında Başarılı kimler var,kimin oğlu kiminle ?Bekle Malatya!Patlamaya az kaldı.

Yaşar Ağa 24 Şubat 2020 21:13

Bunlar her dönem rüzgarı arkasına alabilen adamlar. CHP dönemi de ANAP dönemi de 28 Şubat Dönemi de Ak Parti dönemi de gemilerini yüzdürdüler. Allah yürü ya kulum demiş bunlara. Biz de hayırlı işler diyelim. Battalgazi Belediyesinde kaç tane akrabası olduğunu duysanız şok olursunuz.

Hasan44 24 Şubat 2020 20:51

Adam işi yapıyorsa görevini eksiksiz yerine getiriyorsa selehattin başkan da expo genel sekreteri kazım beyi uygun görmüşse deneyiminden ve basarılarından dolayı göreve gelmiştir.

Adaletin batsin 24 Şubat 2020 20:26

Çalışanların parasını kesiyor fakülte mezunlarını 1.grup dediği hizmetli gurubunda degerlendirenkendi akrabalarına orta okul ,lise mezunu dahi olsa 3.yada 4 grupta değerlendiren zihniyet garibaninin kanını emen vampir zihniyet

Kemal 24 Şubat 2020 20:23

Bütçesi 2 milyar olan ( Yeni rakamla ) EXPO da genel sekreterlik yapmış birinin kültür aş de olması kendisi için değil Malatya için bir kazanımdır. Kimin bacanağı olursa olsun

Malatyalı 24 Şubat 2020 19:41

Hacı Uğur Polat döneminde belli bir gurup yönetim kadrosuna getiriliyor diye haber yapan STK lar nerede! Hacı Uğur Polat ın sırf bu yüzden aday gösterilmediğini bütün Malatya biliyor. Şimdi ne fark var anlamadım eğer bu davranış etikse kimse kusura bakmasın Hacı Uğur Polat ında yaptığı etikti o zaman. Şimdi kalkmış bazıları gelen kişiler işin ehliyse neden olmasın diyor, o zaman ben soruyorum size Hacı Uğur Polat döneminde getirilen kişiler içinde aynı düşünceler İçinde miydiniz?

m 24 Şubat 2020 19:33

ne ala memleket valla oh aile sirketi gibi

Murat yılmaz 24 Şubat 2020 19:16

Adam işini yapıyorsa liyakat sahibi bir yoneticiyse ne var yani burda iki bacanak birden genel müdürlük yapamıyor mu. Bı ufkunuzu aşamadının medya olarak yerelde

Işsiz adam 24 Şubat 2020 18:51

Bu düzen böyle gelmiş böyle gider bizlerde belediyede akrabamız yok diye 2 yıldır iskur kapısını yol ettik

Bakmadan Geçme