Erdem: Hainlerin oyununa gelmeyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, provokasyonlara dikkat çekerek, 'Çok dikkat etmemiz gerekir. Bu hainlerin oyununa gelmememiz gerekir' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, İstanbul Beşiktaş'taki hain saldırı ve Kayseri'deki bombalı araçla terör saldırısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haçlı zihniyeti, küfür milletinin çirkin yüzünü İstanbul ve Kayseri de gösterdiğini ifade eden Erdem, bu millet haçlı saldırısı düzenleyen emperyal güçleri her defasında akıbete uğratmayı başardığını söyledi.

Erdem, “Bin yıldır bu topraklarda bu coğrafyada Adaleti, kardeşliği yaşatırken defalarca haçlı saldırısı düzenleyen güçleri en son Çanakkale ve Kurtuluş savaşında aynı hüsrana uğratmıştır. Püskürtmeleri hazmedemeyen bu güçler bu defa da içte ve dışta işbirlikçileri ile güzelim ülkemizde iç kargaşa çıkararak bizi iç savaşla bölmeye çalışmaktadırlar. Ama nafile hiçbir güç bu Aziz Milleti oyuna getirip bölemeyecektir. Çünkü bu millet bin yıldır Tasada, kıvançta, düğünde, cenazede aynı duyguyu yaşamış birlikteliğini yedi düvele göstermiştir. Yine gösteriyor. Kıyamete kadar ’da birlik ve beraberliğini gösterecektir. Bu iman, bu güç, bu millete olduğu sürece kıyamete kadar bizi bölemeyeceklerdir. Bu topraklarda yaşayan ve öz be öz kardeş olan bu millet Türküyle Kürdü ile Zazası ile Çerezi ile Laz’ı ile Alevi’si ile Sünni’si ile Topyekun bir millettir. Kahraman Mehmetçiğimize emniyet güçlerimize hain saldırmaktadırlar. Bu hain teröristler hiçbir zaman Kürt kardeşlerimizi temsil edemezler. Ey Hakkarili, Şırnaklı, Cizreli, Diyarbakırlı, Bitlisli, Muşlu, Bingöllü Kardeşlerim hiçbir güç sizleri Adanalıdan, Mersinli den, İzmirliden, Antalyalı dan, İstanbulludan, Zonguldaklı dan, Sinoplu’dan, Trabzonludan, Samsunlu dan, Rizeliden, Yozgatlıdan, ayıramazlar. Biz bir olursak beraber olursak ki olmaktayız ve de kıblemiz olan Kabe’ye samimi bir şekilde yönelirsek Allah’ın izni ve inayetiyle hiçbir güç bizi ayıramaz ve bölemez” diye konuştu.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme