Fendoğlu Kayısı Haber'i ziyaret etti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı Kayısı Haber'i ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Mahir Temur hakkında güzel ifadelere yer veren Fendoğlu, Kayısı Haber'i takip ettiğini ve Malatya'da Kayısı Haber'in sayılı internet sitesi arasında yer aldığını vurguladı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı Kayısı Haber’i ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Mahir Temur hakkında güzel ifadelere yer veren Fendoğlu, Kayısı Haber’i takip ettiğini ve Malatya’da Kayısı Haber’in sayılı internet sitesi arasında yer aldığını vurguladı.

 

Sevgili Mahir Temur’u Kayısı Haber’den önce de takip ediyordum diye ifade eden Fendoğlu, “Özellikle başka bir gazetede çalışırken yazmış olduğu bir yazıdan dolayı kendisini arayıp tebrik etmiştim. Önemli olan gerçeği görüp, doğru anlamda, tarafsız bir şekilde yazabilmektir. Bunu da yapabilen gördüğüm kadarıyla sayılı gazetecilerden biridir Mahir Temur. İltifat olsun diye söylemiyorum. Yeri geldi mi gazeteciler eleştirmeli. Eleştiri boyutu Malatya menfaati olduğu takdirde bizlerin eleştiriye katlanması lazımdır. Sevgili Mahir’in gördüğüm kadarıyla şahsi hesapları yok. Bu konuda da Allah yolunu açık etsin. Ayrıca Kayısı Haber’i kurmanıza sevindim. Rekabet her zaman iyidir. Rekabet kaliteyi getirir bu kalitede de halka en iyi haberi vermekle olur. Bu konuda sayılı internet sitelerden bir tanesidir Kayısı Haber. Takip de ediyorum.” dedi.

MHP’NİN KONGRESİ BU YIL

Malatya’da yapılacak havalimanı ile ilgili soruya, Malatya’da yapılacak tüm projeler ile ilgili bilgi sahibi olduğunu ve yakından takip ettiğini belirten Fendoğlu, Ulaştırma Bakanı ile görüştüğünü ve projenin bittiğini ve yeni terminal binasının eski yerine yapılacağını ve para kaynağı geldiği takdirde yapımına başlanacağını vurguladı. Daha büyük daha kaliteli bir terminal inşa edilecektir, dedi.

Siyasi partilerin kongre süreci yaşadığı 2020 yılında MHP’nin de kongre sürecini yaşayacağını belirten MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “Kongre sürecini genel merkezimiz alır ve teşkilatlara bildirir. İlçeler, iller ve daha sonra büyük kongremiz başlayacaktır. Malatya’da ise daha açıklanmadı ama bu yıl sonunda kongreler başlayacaktır” dedi.

“EGOLAR YÜZÜNDEN KAYBETTİK”

Malatya sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve farklı programlarda dile getirmesi ile ilgili soruya Mehmet Fendoğlu şu cevabı verdi:

“Malatya’nın sorunlarını vekil olmadan önce de takip ediyordum. Vekil olduktan sonra da birebir sorunların peşine düşüyorum. Her ne kadar iktidar olmasak da sorunlarımızı gündeme getirip o işin takipçisi olduğumuzu Malatyalılar adına her konuşmamda beyan ediyorum. Böyle olunca da o günkü tutanak ile birlikte ilgili bakanın önüne gidiyor. Dolayısıyla sürekli Malatya sorunlarını gündemde tutuyoruz. Sorunları tekrar tekrar gündeme getirmek lazım. 6 ay önce takip ettiğimiz bir sorunu bugün yine gündeme getiriyoruz. Amacımız Malatya’nın sorunlarını çözmektir. İttifak’taki ruhumuzu korumakla birlikte kimseyi kırmadan, incitmeden Malatya ile ilgili söyleyeceklerimi söyler, çıkarım. Kimse yanlış anlamasın. Ben Malatya milletvekiliyim. Hekimhan’daki S şeklindeki köprüyü görmemezlikten gelirsek bize verilen oyları inkâr etmiş oluruz. Eleştirmek zorundayız. Gündeme getirmek orundayız. Ve o işin yapılması için de takipçisi olmak zorundayız. Geçmiş yıllardan gelen siyasi polemikler, siyasi çekişmeler ve iktidar-muhalefet çekişmeleri, sen-ben kavgası maalesef Malatya’yı güdük bırakmıştır. Kayseri’den, Denizli’den geride kalmış isek Meclis’te bahsettiğim egolar yüzünden kaybetmişizdir” 

“SELAHATTİN GÜRKAN HERKESİ DİNLEMEK ZORUNDA”

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Selahattin Gürkan’ın 10 aylık performansı ile ilgili, Selahattin Başkanın geçmiş yıllarda yaptığı icraatları Battalgazi’de herkesin bildiğini ve tanık olduğunu belirten Fendoğlu, “Eski Malatya’yı, aşağı şehri nezih bir ilçe haline getirdi. Söz sahibi yaptı. Turizmi ön plana çıkardı. Vatandaşın sempatisini kazandı, övgüsünü kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı ise ilçe belediye başkanlığı gibi değil tüm Malatya’yı kapsayan bir olaydır. Selahattin Başkan her ne kadar AK Parti’den aday olsa da Cumhur İttifak’ın adayıdır. Yani MHP’nin de adayıdır. Sorumluluğu bir partiye değil iki partiyedir. Tek partili gibi davranıp bir tarafı göz ardı ederse o da yanlış olur. Herkesi dinlemek zorundadır. Burada CHP’yi de dinlemek zorunda, Saadet Partisi’ni de dinlemek zorundadır. Çünkü aslında tüm Malatya’nın belediye başkanıdır. Seçildiği günden itibaren siyasi kimliğini bırakmıştır ve Malatyalılara belediye başkanlığı yapmaya gelmiştir. Tabii aldığı yük çok ağırdır. Yıpranmış, yorgun bir belediyeyi teslim aldığını düşünüyorum. Hem maddi hem manevi anlamda. Çünkü Malatyalıların kafasında birtakım soruları cevaplarının da kendisinde olduğu halde ileriye taşınmıştır o sorunlar. Ama muvaffak olacağını biliyorum. Başarılı olacağını biliyorum. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Selahattin Başkana yapılan herhangi bir olumsuz hareketi de arkasında durmaya ve önünde set olmaya çalışacağız. Tamamen destekçisiyiz de. Bildiğim birkaç projesi de var. Bu yıl itibariyle bir ivme kazanır. 2020 yılı ile birlikte projeler, çalışmalar ortaya çıkmaya başlar." dedi. 


“KAYISI HABER İLKELİ VE TARAFSIZ”

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ise, Kayısı Haber’i ilgiyle takip ettiklerini vurguladı. Samanlı, “Buradayız diye söylemiyorum ama gıyabınızda da söylüyoruz. Şahsınız ile alakalı değil yaptığınız haberlerin tarafsız ve ilkeli olmasından dolayı bunları söylüyoruz. Bu yüzden sizi, Kayısı Haber’i takip ediyoruz. İnşallah bu çizginizden şaşmadan devam edersiniz. Malatya’ya habercilik anlamında bir değer kazandırdığınızı düşünüyorum. Bu değeri koruduğunuz müddetçe Kayısı Haber’i takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kayısı Haber’in Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur hem MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’ya hem de Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’ya Kayısı Haber ile ilgili söylediği sözler için teşekkür etti. Konuşmasında, “Sayın Vekilimize ve Sayın Mesut Samanlı’ya öncelikle bu güzel sözleri için çok teşekkür ederim. Kayısı Haber olarak her siyasi partiye yer vermek istiyoruz. Sadece iktidara değil tüm siyasi görüşleri tarafsız bir şekilde kamuoyuna paylaşmak istiyoruz. Hem iyiyi hem de kötüyü menfaat gözetmeden habercilik niyetiyle bu yola çıktık. Bu güzel ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim” dedi. 

Kayısı Haber

Yorumlar 1
Malatyalı 21 Ocak 2020 19:52

Sayın Vekilim, biz personel olarak Selahattin başkana sesimizi duyuramadık, bari siz yardımcı olunda personelin elinden alınan sosyal haklar iade edilsin, bu memlekete hepimiz hizmet ediyoruz, şimdiye kadar gelen Belediye Başkanları personelin sosyal haklarında iyileştirme yaparken, Selahattin başkan sosyal haklarımızda kısıtlamaya gitti, seçimden önce bir tv programında yapmış olduğu röportaj da Selahattin başkan şu ifadeleri dile getirmişti "kaldıki zaman zaman çok böyle spekülatif sözler ifadeler duyuyoruz işte maaşlar kesilecek falan buna benzer hiç böyle çok afaki biz burdaki insanı yaşatki devlet yaşasın ilkesi temeli üzerine kurulmuş bir partinin Refah Partisi Ak kadrolarıyız, dolayısıyla bu parti istihdam yaratmak, yeni imkanlar sunmak, gelir seviyesini yükseltmek, yaşam koşullarını rahatlatmakla o iddiayla gelmiş bir parti, biz o partinin mensubuyuz dolayısıyla biz insanların hem yaşam koşullarını hem çalışma koşullarını daha iyi yapma gayreti ve çabası gayreti içerisinde olacağız. Bizde kim rahatsız olabilir, yani doğru dürüst işine gelmeyen olabilir veyahutta işine hainlik edenler olabilir gelmeyenler veyahutta zarar veren o tip adamlardan problem olursa olur yoksa biz çalışan, ehliyetli, liyakatlı fisebillah o memlekete hizmet etmek gayreti çabası içinde olan insanları biz başımıza tac ederiz, o konuda kimsenin bir tereddütü olmasın yani özellikle belediye çalışanlarımızda o anlamda müsterih olsunlar" bu ifadeleri kullandığı röportaja YouTube den ulaşabilirsiniz. Şimdi Selahattin başkanın seçim döneminde vermiş olduğu bu vaatini yerine getirmesini bütün personel olarak kendisinden talep ediyoruz.

Bakmadan Geçme