Geri mi dönüyorlar?

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi'nde şu sıralar bir 'dedikodu' almış başını gidiyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanlığından Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçtiğimiz mayıs ayında atanan Hacı Uğur Polat, Büyükşehir’in koltuğuna oturduktan sonra Yeşilyurt Belediyesi’nden 15 ile 20 kişiyi Büyükşehir Belediyesi’ne aldırdığı iddia ediliyordu. Zaten bilinen isimleri herkes gibi bizler de biliyoruz.

Yeşilyurt Belediyesi’nde Hacı Uğur Polat’ın “yemek işleri ile uğraşan” çalışanı dahi Büyükşehir Belediyesi’ne aldırttığı konuşuluyordu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu açıklandıktan sonra Hacı Uğur Polat’la beraber gelen kadrosu ne olacak, sorusu gündeme gelmişti.

İşte tam bu noktada hem Yeşilyurt Belediyesinde hem de Büyükşehir Belediyesinde bir “dedikodu” üç gündür konuşulmakta.

Bize kadar gelen bu “dedikodu” Hacı Uğur Polat’ın Yeşilyurt Belediyesi’nden getirdiği kadrosuyla bir toplantı yaptığı ve gelen kadronun hepsinin tekrar Yeşilyurt Belediyesi’ne gitmek istedikleri ve Polat’ın da buna olumlu baktığı, konuşuluyor.

Hatta bu “geri dönüş” hamlesinin Ankara’ya yapılan bir şikâyet yüzünden durdurulduğu dahi iddia edildi.

Büyükşehir Belediyesinde kalmak istemeyen “ekibin” ne olacağı şimdilik bilinmiyor ama hem Büyükşehir Belediyesindeki kaynaklarımız hem de Yeşilyurt Belediyesindeki kaynaklarımız üç gündür bu konunun konuşulduğunu söylüyorlar.

İki belediyede de bu iddiaların havada uçuştuğu “geri dönüş projesi” gerçek mi, bilmiyoruz.
Bildiğimiz zamanın her şeyi ortaya çıkaracağı…

KAYISI HABER NOTU: Mayıs 2018 yılında Başkanlığa layık görülüp Kasım 2018 yılında başkanlığa layık görülmeyen bir insanın hatasını tek taraflı düşünemeyiz. Ekibin bu kısa süre içerisinde yapılan hatalara ortak olduğunu düşünüyoruz. 

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme