Hakimbey Apartmanı'nda 79 insan niye öldü?

6 Şubat depremlerinin Malatya'da simge binası olan Hakimbey Apartmanı'nın serüvenini belgeleriyle Mahir Temur ortaya çıkardı.

6 Şubat depremlerinin Malatya’da simge binası olan Hakimbey Apartmanı’nın serüvenini belgeleriyle Mahir Temur ortaya çıkardı.

Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur, bugünkü yazdığı köşe yazısında Hakimbey Apartamanı’nın serüvenini yazdı.

Temur, “Devam eden Savcılık soruşturmasında 70 sayfalık ifadeleri, bilirkişi raporlarını, 2020’de yaşanan Sivrice depremi sonrası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün raporunu, sayısız yetkili ile yaptığım görüşmeleri, o apartmanda vefat edenlerin yakınları ile görüşmelerimi ve ismini vermek istemeyen haber kaynaklarımdan aldığım bilgileri bu yazımda tüm açıklığıyla paylaşacağım.” diye yazdı.

Devam eden Savcılık soruşturmasındaki birçok ifadeye de yer veren Mahir Temur, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Cengiz Başer ile ilgili çarpıcı bir iddiada da bulundu.

YAZININ LİNKİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ:

HAKİMBEY APARTMANI'NDA 79 İNSAN NİYE ÖLDÜ?

Yorumlar 1
Belediyeci 13 Ekim 2023 21:42

Ektrki linkdeki haberin çalışanlarını neden hala calisiyor acaba hirsizlik cetesi amir müdür'de mi var yoksa Bu kisi onlarin açığını biliyorda ondan dolayi mı isten çıkarılmadı ,yada kim yaptirdi https://www.google.com/amp/s/www.malatyanethaber.com.tr/amp/motas-tan-hirsizliga-ilginc-ceza/55252/

Bakmadan Geçme