Kale'de öğretmenler günü etkinliği

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, tüm öğretmenlere gül dağıttı.

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen bir etkinliğe katıldı. İzolllu Çok Programlı Anadolu Lisesindeki etkinlikte öğretmenlerin her birine çiçek veren Başkan Akdemir, "Yurdun çeşitli yerlerinde öğrencilerimle karşılaşıyorum. İşte o zamanlar kendimi sınıfın içinde ders anlatırken hayal ediyorum. Öğretmenlik böyle kutsal bir meslek" diye konuştu. Öğretmenlerle tek tek ilgilenen Başkan Akdemir, ilk öğretmenliğe başladığı yıllardan da bahsetti. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı bir beldede öğretmenlik hayatına başladığını belirten Akdemir, "Şimdi siz çok güzel bir hayat yaşıyorsunuz. Biz öğretmenlik dönemimizde sobayı kendimiz yakıyorduk. Öğrenciler nöbetçi olurdu yakamazlardı sobayı. Çok şartlarda okula gelen öğrencilerimiz vardı. İçimiz yanıyordu. Yırtık çorabını göstermemek için ayaklarını saklayan çocuklar vardı. İnşallah bundan sonraki hayatları çok güzel olur" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin son 15 yılda çok iyi noktalara ulaştığını belirten Akdemir, "Ülkemizde güzel işler oluyor. Sizi bu şekilde yetiştiren öğretmenlerinizi kutluyorum. Sizin de çok iyi birer öğretmen olmanızı Cenabı Allah'tan diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme