Muhtar derneklerinden aylık istişare toplantısı

Malatya'da faaliyet gösteren muhtar derneklerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da katıldı.

Malatya’da faaliyet gösteren muhtar derneklerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da katıldı.

Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Eylül ayı istişare toplantısına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Murat Nalçacı, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Kayısı Kenti Battalgazi -Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, Malatya ili Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya ile ilçe muhtarlar derneklerinin başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, her zaman muhtarların yanında olduklarını belirterek “Muhtarlarımız bizlerin mahallelerimizde gözümüz, kolumuz, elimiz konumunda. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bizlere ulaştıran, çalışmalarımızı yakın izleyen muhtarlarımızı her zaman mesai arkadaşlarımız gibi görüyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile muhtarların istek ve taleplerine en kısa sürede cevap vermeye çalıştıklarını ifade eden Çakır, “Bu tür istişare toplantılarına çok önem vermekteyiz. Bu gün bize ev sahipliği yapan Kayısı Kenti Muhtarlar Dernek Başkanı Erdal Yağlıcı’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ağırlıklı olarak MASKİ’nin yaptığı çalışmalar ele alınırken, mahallelerdeki sorun ve sıkıntılar ile çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Bakmadan Geçme