Sahaya yeni inmedik!

Yeniden Refah Partisi Malatya milletvekili adayı Bilal Yıldırım, yerel siyasetçileri yakından takip ettiklerini ve sahaya yeni inmediklerini belirtti.

Yeniden Refah Partisi Malatya milletvekili adayı Bilal Yıldırım, yerel siyasetçileri yakından takip ettiklerini ve sahaya yeni inmediklerini belirtti.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için sahaya inen adaylar çalışmalarına devam ediyor. Kale ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi milletvekilleri adayları Cumhur İttifakı’nda oldukları için baraj problemlerinin olmadığını dile getirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi gibi Yeniden Refah Partisi de Cumhur İttifakı’nda logosuyla seçime giren siyasi partilerden. Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Yeniden Refah Partisi, 81 ilde olduğu gibi Malatya’da da milletvekili listesini Yüksek Seçim Kurulu’na sunmuştu.

BİR OY ERDOĞAN'A BİR OY YENİDEN REFAH'A

Malatya’nın Kale ilçesini ziyaret eden milletvekilİ adayları “Bir oy Erdoğan’a, bir oy Yeniden Refah Partisi’ne” sloganıyla vatandaşların oylarına talip oldu. Yüzde 7 baraj problemlerinin olmadığını dile getiren Malatya Milletvekili 1. Sıra Adayı Bilal Yıldırım, Malatya’da bize oy veren hiçbir vatandaşımızın oyu boşa gitmeyecektir, dedi.

Yıldırım, “Bugün Kömürhan diyarı Kale ilçemizdeyiz. Milletvekili adaylarımız Ahmet Ateş, Yılmaz Horoz, Oktay Çelik ve Deniz Kar hanımefendi ile birlikte Kaleli hemşerilerimizle bir aradayız. Allah’a şükürler olsun ki her gittiğimiz yerde olduğu gibi Kale ilçemizde de halkımızın yoğun destek ve teveccühleriyle karşılaştık” dedi.

SEÇİM BARAJI PROBLEMİMİZ YOKTUR!
“Gittiğimiz her evde, ziyaret ettiğimiz her esnafımızla muhabbet ediyoruz” diye ifade eden Bilal Yıldırım, Cumhur İttifakı’nın bileşenleri olarak ittifakımızın yüzde 7 oyu alması halinde tüm partiler olarak seçim barajını aştıklarını ve Cumhur İttifakı’nda bulunmalarının en temel sebeplerinden birinin bu olduğunu ifade etti. Kimsenin aklına acaba Yeniden Refah Partisi seçim barajına takılır mı gibi bir soru gelmemeli diyen Yıldırım, “Halkımız gönül rahatlığıyla Yeniden Refah Partisine oylarını verebilirler” dedi.

“SAHAYA YENİ İNMEDİK”
Milletvekili adaylığından önce aktif bir şekilde Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığını yürüten Bilal Yıldırım, sahaya seçim zamanında inmediğini ve Malatya menfaati için yerel siyasetçileri yakından takip ettiğini ifade etti.

Yıldırm, “Gerek basın açıklamalarımızla gerekse ortaya koymuş olduğumuz çözüm önerilerimizle Malatya’nın birçok problemine parmak bastık. Gerek belediye başkanlarını gerek milletvekillerimizi gerekse idarecilerimizi yakından takip ederek Malatya’nın her alanda menfaatlerini korumak adına çalışmalar yaptık. Bundan sonra ise Malatya’nın menfaatini en yüksek perdeden savunmak adına 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Malatya’mızdan milletvekillerimizi çıkarmak istiyoruz. İnşallah Milli Görüş davasının tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partimizin Milletvekili adayları olarak halkımızın teveccühü ve desteğiyle Meclise gittiğimizde nasıl eskiden Malatya’nın menfaatini savunduysak yine savunacak ve her zaman Malatya’nın en güçlü sesi olacağız” diye ifade etti.

Kale ilçesi için biz varız diyen Yıldırım sözlerini, “Bizleri sevgi, muhabbet ve samimiyetle karşılayan ve desteklerini belirten Kaleli hemşerilerimize yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye tamamladı.

Bakmadan Geçme