Selahaddin Eyyubi Okulunda skandal kararlar!

Malatya'nın ilk proje okulu olan Yeşilyurt ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde idareciler arasında yaşanan atama skandalının mağduru öğrenciler ve veliler oldu. Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ilginç olaylar yaşanıyor. Müdüre ve öğretmene hakaret eden müdür yardımcısı kurucu müdür olarak atandı. Mahir Temur'un haberi…

Malatya’nın ilk proje okulu olan Yeşilyurt ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde idareciler arasında yaşanan atama skandalının mağduru öğrenciler ve veliler oldu. Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilginç olaylar yaşanıyor. Müdüre ve öğretmene hakaret eden müdür yardımcısı kurucu müdür olarak atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2014 yılında başlatılan “proje okul uygulaması” kapsamında Türkiye'de sayılı okullar proje okul ilan edilmişti. Bu okullara Malatya’dan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi de eklenmişti. Sınavla öğrenci alan lisenin başarısına okul idarecileri arasında yaşanan anlaşmazlık gölge düşürdü.

ÖNCE HAKARET ETTİ SONRA KURUCU MÜDÜR OLDU!

İddialara göre,  Selahaddin Eyyubi Lisesi’nin Müdürü Mikail Çirkin ile yine aynı okulun Müdür Yardımcısı Mahmut Karaaslan arasında yaşanan sürtüşme yüzünden ortaokul kısmı proje okul olmaktan çıkarıldı. Müdür ile müdür yardımcısı arasında yaşanan tartışmadan sonra Mahmut Karaaslan’ın ortaokulun kurucu müdürü olarak atanması akıllarda soru işareti uyandırdı. Mahmut Karaaslan’ın, Okul Müdürü Mikail Çirkin ve bir öğretmene öğrenciler içerisinde hakaret ettiği için soruşturma başlatıldığı ve bu soruşturma sonuçlanmadan Selahaddin Eyyubi Ortaokulu’na kurucu müdür olarak atanmasına veliler tepki gösteriyor.

380 öğrencinin geleceğinin ve eğitim hayatının iki yöneticinin anlaşmazlığına kurban edilmesine tepki gösteren veliler, “Malatya’mızda kısa zamanda elde ettiği başarılarla ön plana çıkan ve Bakanlığın başlattığı çalışma kapsamında proje okulu olarak seçilen Selahaddin Eyyubi okulumuzu atama ve tartışmalara kurban etmeyin” dediler. Din İşleri Genel Müdürüyle görüşen velilere, yetkililerin Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başvurusu üzerine böyle bir karar alındığını ancak proje okulu olarak devam etmesi için tekrar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün dilekçe göndermesi gerektiğini belirtti görüştüğümüz öğrenci velileri.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ: SİZİ KANDIRMIŞLAR

Bunun üzerine Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’ya şikâyetlerini iletmek üzere giden öğrenci velileri Ali Tatlı’nın “Sizi kandırmışlar. Orası (Selahaddin Eyyubi Ortaokul bölümü) proje okulu değildir. Bunun çabasını boşa harcıyorsunuz” söylemini hayretler içerisinde karşılayan veliler, “Biz çocuklarımızı proje okulu olduğu için gönderdik. Elimizdeki kayıt belgelerinde ‘proje okulu' ibaresi geçiyor. Çocuklarımız, burası proje okulu diye sınavla alındı” diye cevap veriyorlar.

Türkiye’de 51 proje okulu içerisinde birinci olan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde birçok öğrenci özel okuldan bu proje okuluna sınavla yüksek dereceyle kayıt yaptırdı. Yeni Adıyaman yolu üzerinde Galericiler Sitesi mevkiinde yer alan okulun çoğu velisi çocuklarını kayıt yaptırdıktan sonra evlerini o bölgeye taşıdılar. Birçok özel okuldan davet alan öğrenciler bursluluk sınavını dereceyle kazanmalarına rağmen “proje okulu” diye özel okulları tercih etmediklerini dile getiren öğrenci velileri, yöneticilerin egolarına kurban gitmek istemediklerini belirttiler.

İKİ HAFTA ÖĞRENCİLER OKULA GİTMEYECEK
Gün boyunca konuştuğumuz öğrenci velileri, bu kararı boykot edeceklerini ve iki hafta boyunca çocuklarını okula göndermeyeceklerini bildirdi. Okulun başladığı ilk gün tüm veliler okul önünde protesto yapacaklarını bildirdi.

Ayrıca “proje okulu” olduğu için görevlendirme ile atanan öğretmenlerin durumunu merak eden veliler, “Önümüzdeki yıl görevlendirme ile atanan öğretmenler başka okullara atanırsa okulumuzda öğretmenlerin hemen hemen hepsi değişmiş olacak. Bu durumda tüm öğretmenleri değişen çocuklarımız nasıl adapte olacak” dedi.

26 Nisan 2019 gününde Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde “Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerin Yeteneklerini Keşfediyor” başlıklı haberde Müdür Ali Tatlı şu ifadelere yer vermişti:

“Türkiye’deki proje okulları arasında önemli bir yere sahip olan Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi kuruluşundan bu yana farklı ve başarılı bir okul olma yolunda çalışmalar yapmaktadır. Düzenlenen Matematik Olimpiyatı da bu başarılı çalışmalardan biridir. Okul idarecilerine, öğretmenlere, öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkür ederim, başarılarınızın devamını dilerim.”

 

Kayısı Haber olarak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’ya sormak istiyoruz:

-Hakaretten dolayı soruşturma başlatılan Mahmut Karaaslan’ı soruşturma süreci bitmeden “kurucu müdür” olarak atamanızı hangi sebeplerden dolayı yaptınız?

-Bu atamanın, Önder Vakfı ile ilgisi var mı?

- Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Müdürü Mikail Çirkin ile Mahmut Karaaslan’ın “kavgası” yüzünden mi yarıyıl tatilinde ortaokul bölümü proje okulundan çıkarttınız?

-Başarılı bir okulun yöneticilerin veya STK’ların çekişmesine kurban gidildiğine inanan öğrenci velilerini niye kulak kesilmiyorsunuz?

Kayısı Haber - Mahir Temur

Yorumlar 112
Gulinar 18 Eylül 2021 23:52

Buradaki "dost eli" denen şahıs, Abdurrahman ın kankası E.B. o yüzden fazla yüklenmeyin görevini yapıyor.

muhammed_alparslan_ma 01 Nisan 2021 21:56

okulum hakkında adam gibi konuşun mahmut hocamız kötü birş ey yapmadı benim bildiğim tartışmada mahmut hoca çocuklar üşüyüp hasta olmasınlar diye kapıyı kapatmıştı ve dışarıyı yasaklamıştı sizce bu kötü bir şey mi

veli 29 Ocak 2020 20:43

sizi kandırmışlar demek sizi aptal yerine koymuşlar demekle eşdeğer ...yazıklar olsun ki ne konuştuğunu bilmeyen ne dediğini bilmeyen hala böyle yöneticiler başta ve egitimi yönetiyorlar.ve bunlar başta olduğu sürece bizden bi sey olmaz ...bu adamlara mevki makam verildiği sürece başımıza ne gelse müstehak...cocuğumun hakkını helal etmiyorum.bu işte kimin parmağı varsa bugü n yarın ve ilelebed kendinden ve ailesinden Rabbim lime lime çıkartsın

Ebuzer Kaymaz 29 Ocak 2020 20:00

Lütfen ama lütfen artık bu adam gitsin. Daha kaç usulsüz olayına şahit olacağız. Üslup deden yok, adalet desen hak getire..Başarı eskinin çok uzağında. Kafalarına göre yönetici atıyorlar. Vakıflar dernekler milli eğitimi eline almış onlar ne derse o oluyor. Yetkililer eğer Malatya’ya bir iyilik yapacaksa Malatyalı birini getirirler. Camianın içinden gelen, yıllarca ilimize hizmet etmiş, liyakatli insanlarımız var. Dışarda yaşamış, şimdiye kadar Malatya’ya gelip gitmemiş, milletin derdiyle dertlenmemiş, sadece kimliğinde Malatya yazan birini de istemiyoruz. Memleketin öz evlatları var bu işi layıkı ile yapacak. Lütfen artık biz öğretmenlerin sesine kulak verin.

Eski öğretmen 29 Ocak 2020 15:08

Malatya’nın bu kadar aciz olması gerçekten benimde çok zoruma gidiyor . Siyaset sendikalar ,STK lar bir tane çapsız milli eğitim müdürüyle baş edemiyor adam parmağına takmış oynatıyor bütün malatya’yı bu adam burada olduğu müddetce de bir şeylerin düzeleceği kısmına inanmıyorum Malatya düşmanı iyi olanı bozuyor

Veliyim 29 Ocak 2020 15:03

Boyle güzide kurumların başına liyakatsiz kişileri atarsaniz olacağı bu.Hakkimi helal etmiyorum. Kimin sorumlulugu varsa huzuru mahserde Rabbime sikayet edecegim...

Bir malatyali 29 Ocak 2020 13:58

Malatyanin en önemli kurumunun bu kadar basiretsiz bu şahsiyetsiz bir insan tarafından ýönetilmesi beni gerçekten çok üzdü umarım hükümetimiz bu konuyla ilgili bir önlem alır yoksa bu sadece o okul öğrencileri için değil malatyadaki tüm öğrencilerimiz içinde tehlikeli bir durum

Adalet isteyen oğretmen 29 Ocak 2020 13:16

Ali tatlı yine istediği gibi adaletten uzak kendince kararlar almaya devam ediyor malatyamiz için vahim bir durum artık yeter istemiyoruz

Ali Akarsu 29 Ocak 2020 10:38

Liyakatsız insanların yönetime gelmesi insanları mağdur ediyor. Birilerini müdür yapmak için o kadar öğrenci veli mağdur edilemez.

Ayna 29 Ocak 2020 10:13

Bu okulu proje yapan öğretmenler diyen veli: Bir kere şunu herkes iyi bilsin bu okul proje okul bünye sinden çıkınca ne olacak biliyormusunuz? Okuldaki 3 kadrolu hoca dışında diğer bütün genç ve verimli hocalar gidecek. Okul atama sistemine açılacak. Puanı yüksek olan emeklisi gelmiş yaşlı bir hoca bu okulu tercih edebilecek. Proje olarak kalsaydı öğretmenler direk bakanlıktan görevlendiriliyor. Şimdi anlıyormusunuz durumun vehametini.

Duyarlı veli 29 Ocak 2020 07:33

Arkadaşlar okul liseye bağlı proje okulu iken hem öğrenciler hemde öğretmenler seçiliyordu. Şimdi Öğrenci için imtihan yapsan bile öğretmen için ne yapacaksın. Öğretmene tain açacaksın ve puanı en yüksek öğretmen gelecek. Ayrıca Malatya’nın bir ucundan başarılı bir öğrenciyi hangi özelliğinle getirteceksiniz. Uzun lafın kısası bırakın bu iyi olacak demeleri. Kısa Zamanda bu durumdan dönülmezse yazık olur bu okula. bu pırıl pırıl okulu ve seviyeyi yakalayacak bir ortamı birdaha Malatya da bir okulun yakalaması mümkün değil. Buna vesile olanlar gelin neyi öldürdüğünüzü fark edin. Bu vebal sizi bırakmaz..

Mustafa turan 29 Ocak 2020 07:33

Herşey güzel olacak diyenler evet kimin acısından güzel olacak. Birleri makam kotuk sahibi olacak birleri sözünü yürütmüş olacak. Olanda bizim çocuklarımıza olacak. Bir çok veli okuldan alırım diyor. Türkiye de gözde okullarından biri idi fesatlık yapanla rı Allah ha havale ediyorum. Belki bırda torpil adam kayırma herşey olur ama yaradanın huzurunda hesap verecekler. Bozgunculuk ve fitnecilk yapan bizden değil. Rabim samimi doğru kullarına yardım etsin.

Veli 29 Ocak 2020 07:16

Okulumuz için hain plan peşinde olan herkes bir an önce bundan vazgeçsin çocuklarımızın ü geleceğinden kirli ellerini çeksin

Malatyalı 29 Ocak 2020 07:14

Gazeteye bakarken tesadüfen gördüm haberi neden güzel Malatya ma iyi ve güzel olanı layık görmüyorlar bunda parmağı olan herkes vebal altındadır bu iyi bilsin

Veliyim 28 Ocak 2020 23:44

Orçun bey mi bayan misin kimsenin günahı ni alma ne mahmut hoca nin yakını nede onun yanında olan öğretmenleriz biz o okulda çocuğumuz olan velileriz ne den bunu anlamıyorsunuz okulu proje yapan zaten o öğretmenler tamam biz bunu bilir bunu konuşuruz ayrıca mürid siz daha iyi bilirsiniz biz anlamayız

Veli 28 Ocak 2020 22:57

Ya senin milli eğitim dediğin yerdeki müdür öğretmenleri cuma namazına göndermedi bu neyin nefreti milli eğitimin başındaki zatın geçen yıl cumaya göndermediğini tüm öğrenciler bile gördü sen hala konuşuyorsun sen öğrencilerin ve haksızlığa uğrayan biz velilerin yanında olman gerekir ama sen okulu ele geçirmeye çalışan önderin yanında durmamak gerkir burda olan çocuklara oluyor dost eli

Bir veli 28 Ocak 2020 22:51

Ya ben okula her geldiğimde bir sıkıntı görmedim okula yapılmayan ne vardı dost eli açıklasana bu okulda olanı ben sana söyleyeyim mi mahmut hoca dediğin önderci ve bu okula önder başkanıyla beraber il müdürüyle de hemşeri olan abdurrahman beyin kendi adamlarını bu okula kadrolu olarak getirmek için yaptıkları bir olay bunu herkes biliyor siz yoksa bu ortaokul bölümünde sorun yok sorun önderin burada at kosturamamasi hadi sende git artık bizler herkesin ne olduğunu iyi biliyoruz ama buna inanki bu çocuklarımızın hakkını ne abdurrahman beye nede hemserisi ali tatlıya yada mahmut hoca ve hemşerisi behçet bakıra yedirmeyiz burası malatya bunu bil

Bir Veli 28 Ocak 2020 22:31

Her şey guzel olacak diyenlere bir çift sözüm var.Her sey guzeldi ama şuan siz bozuyorsunuz. Ögrencilerimiz guzeldi,velilerimiz guzeldi,ogretmenlerimiz de guzeldi. Ama siz guzel degilsiniz.Anlayin artik bunu...

Dost Eli 28 Ocak 2020 22:21

Çocuklarımızı sınavla alındığı doğru proje olduğu doğruydu peki bu ayrılma binaların ayrımıylamı oldu yoksa orta okulu bitarafa atmaklamı oldu ya gözleriniz görmüyormu okulu proje haline getirecek neler yapıldı sanki Mahmut Hoca projelikten ayırdı gibi mesajlar yapmayın ya hizmet sunulmazsa tabiki gereken yapılır. Mili Eğitim Müdürlüğüde gerekeni yapar iki kere iki dört hakkın olduğu yerde hakkı savunmak haksızlıkmıdır ya bırakın okulumuza başlayalım.

Sultanimmm 28 Ocak 2020 22:09

Bu okulda yigenim okula gidiyor cok başarılı bir okul neden bu çocuklara eziyet ediliyo böyle basarili bir okulun mahalle okuluna dönüşmesini neden istiyorlar

orçun 28 Ocak 2020 21:56

Bu Mahmut hoca taraftarı olan dost eli, daha güzel olacak..Bunlar bu hocanın ya kendisi ya da has müridleri olan hocalar;.....falandır.Onlara da yazıklar olsun.....matematik,Fen Kuran...

Ayna 28 Ocak 2020 21:08

Daha güzel olacağa: bizim öğrencilerimiz sınavla girdi gerisini bilmiyorum. Madem siz biliyordunuz siz neden koparmadınız yaygarayı!!! Biz bildiğimiz haksızlıklara haklı bir mücadele vermekteyiz. Neyse öğrendiğimiz iyi oldu. Onunda peşine düşeriz elbet.

Mustafa turan 28 Ocak 2020 20:03

Düşünyorum da acaba çocuklar kolejlerdeki sınavlarda başarılı olmaları birlerin ni rahatsız mı etiki proje okulu olmaktan cıkarıldı

Adamın biri 28 Ocak 2020 19:29

Sabahtan beri yazılan yorumları okuyorum bir cahil olarak ( bu iş anlaşılsın'da ben cahil olayım ) arkadaşım yönetimden istifa edeceksin 380 tane örenci yaklaşık 760 veli rahatlayacak il milli eğitim müdürü'de bakanlığı bir dilekçe yazacak bu iş Bİ-TE-CEK. İki iki dört eder bu kadar basit işi kendi nefsani duyguların için yokuşa sürmeye gerek yok.

BurakEGC6 28 Ocak 2020 19:17

Çirkeflik birilerine yakışıyor. İmamhatip kültürü ne töbeki haberin ola. Yalakalık damarlarına işlemiş. Uzak dur benden yoluna git. Sen aşmışsın bazı seviyeleri...

Daha Güzel Olacak 28 Ocak 2020 18:56

Ayna adlı kişiye, aynaya sorsaydın belki benim Mahmut Karaaslan olmadığımı söylerdi. Şaka bir yana kesinlikle değilim bir. Derneklere karşı değilim. Çıkarı zedelendiğinde devlete düşman olan, dini en iyi ben bilirim, en iyi müslüman benim, bütün makam, mevkiler benim üyelerime verilsin diyen derneklere karşıyım. Daha 15 temmuzu unutmadık. Değerler eğitimi için okula gelenler de ne kadar donanımlı o da tartışılır. Ama bizim asıl konumuz okulumuz ve öğrencilerimiz. Ama sizin derdiniz öğrenciler değil. Derdiniz öğrenciler olsaydı yazın okula sınavsız öğrenci alındığında koparırdınız bu yaygarayı!!!! Ne yaptınız koca bir hiç. Rahat olun, derdi okul olan, derdi eğitim olan bir kurucu müdür var. Derdi makam olsaydı okula giden velilere bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz müdür yardımcısı var mı diye sormazdı. Destek olun sadece.

Adamsan yüzüme söyle... 28 Ocak 2020 18:12

Burada kimse kimseyi dinlemiyor. Haydi dağılın ..

Okuyamadım.... 28 Ocak 2020 18:02

Bu kadar tepki karşısında ali tatlı ne diyor acaba merak ettim o dernek üyelerini kayırmayı iyi bilir onun için öğrenci psikolojisinin önemi yok sakın mücadelenizden vazgeçmeyin bu haberden dolayı kayısı habere teşekkür ederim okumak isteyipte şartları uygun olmayan biri olarak

Dost Eli 28 Ocak 2020 17:50

Bak bırak kelimelerinizi düzgün kullanınız ben bu okulun bir velisiyim imam hatip öğrencisi olan bir evliyim sizin netür olduğunuzu bilmiyorum bu okula giden bir öğrenci nin velisi nasıl bir örnek teşkil etmeliyse onu sergilerim .Okulumuz ayrılmakla daha iyi olacağını savunuyorum.

Dost Eli 28 Ocak 2020 17:38

Bak burak bundan sonra olacak beraber göreceğiz diyorum

Dost Eli 28 Ocak 2020 17:36

Ben kimsenin y......lığı sözcüğünü kullanmayı değil ağzıma harflerime bile yakıştırmayı uygun bulmuyorum emeğin yanında yer alırım emeğe saygı duyarım saygımıda haykırırım çok değerli öğretmenlere sahip olan bir okulumuz bir başın sözüyle karıştı bırakın artık çok olmayınız

Burak 28 Ocak 2020 17:24

Dost eli sen ne tür bir varlıksın bilemedim ama anlatabileceğimi de sanmıyorum yalnız amacın birilerine laf yetiştirmekte değil. Okulumuz Proje Lisenin bünyesinde açılmıştı ve buna benzer Türkiyenin birçok yerinde de örneği var öğretmen atama statüsü lise ile aynı idi zaten ortaokul kendi başına proje okulu olamıyor yönetmelik gereği. Bundan böylede zaten ayrı bir okul olduğu için nasıl daha iyi olacak yada sana göre iyilik ne..

Sagduyu 28 Ocak 2020 17:14

Yorumlara bakıyorumda maalesef okuldanki sorun buraya da sirayet etmiş, bir kaç sağduyu lu yorum dışında bu çocukların gelecegi ve velilerin endişeni kimse yazmıyor.aynı teraneye devam.bu veliler derneklere vakıflara karşı değil,ancak derneklerin vakıfların okula yönetici atayıp o okulda ben böyle istiyorum demelerine karşı. Bu çocuklar su an turkiyede kendi sınıflarında her biri çok başarılı,yine öğretmenler fedakarca bu başarının mimarı. Oysa bundan sonra olacak olumsuzluklarda bu çocukların vebali de bu öğretmenlerde olacaktır. Sayın yetkililer; lütfen biraz sağduyu lu karar verin. Bu çocukların ve çocuklarını bu okula göndermek için her türlü fedakarlığı yapan velilerin ahını almayın.

Veli SEAİHĹO 28 Ocak 2020 17:12

Evet okula hep geldim ve sadece son iki aydır okulda gördüğüm mahmut bey ýuzunden öğretmenlerin bile huzursuz olduğunu mahmut beyin yanında sadece bir kaç öğretmenin gruplastigini ve o vakıf başkanında onları nasıl yönettiğini hep bunu gördüm ben onun için ben çocuğumu alıyorum okuldan çünkü mahmut bey ve o yanındaki grubun çocuğumu eğitecek bir kapasitede olmadığından eminim artık aslında o hakaretleri çocuğum anlattigindada hissetmiştim bunu

Veli SEAİHĹO 28 Ocak 2020 17:03

Ya sen diyorsun dost eli yani diyorsunki bizi kandırmışlar bu aslında proje okul degilmiydi diyorsun o zaman niye ben çocuğumu oraya gonderdim ben aptalmiyim asıl sen bırak artık mahmut bey le abdurrahman beyin yalakaligini yapmayı ya elimizde belgemiz var sen neden bahsediyorsun bu okul lise bünyesinde proje okul diye sınav yapıp öğrenci aldı asıl şimdi herşey boş oldu yarın gidersin o okulda boş sınıflara ders verirsin artik

Veli 28 Ocak 2020 16:55

Ters giden ne idi de 380 veliyi ve öğrenciyi huzursuz ettiniz.Bizim sizden beklentimiz bu şekilde,bu kadro ile proje okul olarak işleyiş devam etsin.Hersey güzel olacak?seneye övündüğünüz ogrencileriniz bir bir gidecek,vasat bir okul olarak devam edeceksiniz.Mahmut Hoca ya da bütün öğrencilerin içinde,uyduruk bahanelerle bir öğretmene bağırıp çağırmak,azarlamak hiç yakismadi.Tadı kaçtı bir kere,guven sarsıldı.V eli olarak her konuda destekledikledik,hakkimi helal etmiyorum.U

Veli SEAİHĹO 28 Ocak 2020 16:41

Güzel olacak kardeşim bana bir anlatirmisin çocuklarımız için ne güzel olacak benim çocuğum 6 sınıfta geçen yıl bir sıkıntı yoktu neden bu yıl oldu bina ayrılınca makam derdimi başladı koltuk sevdası mi oluştu bunu bana bir izah edermisin neden geçen yıl sorun yoktu da bu yıl oldu müdür yine aynı kişiydi ve okul güzel projeler gerçekleştirdi ne olduda bu yıl bu sorun çıktı çünkü geçen yıl önder bu okulun içine bu kadar girmemişti bence

Dost Eli 28 Ocak 2020 16:40

Burak aslında bırak olmakıydı zihmiyetiniz açılmamış zaten proje değildi lisenin yanında yer alıyordu ayrılınca belli oldu sana burdan anlatmak olmaz git okulda gözlem yap yerinde kararını ver eğitime sağlam başlanılıyor artık bunu bil

Ayna 28 Ocak 2020 16:37

Daha güzel olacak yoksa Mahmut Karaaslan mı demeliydim. Malatya burası küçük bir yer. Adım başı bir tanıdığa rastlayabiliyorsun. İki muhabbet etsen neredeyse akraba çıkıyorsun. Herkesin gittiği bir dernek bir vakıf var. Allah için güzel hizmetler yapıyor bir çoğu. Milli eğitim ile protokol imzalandığında okullarda değerler eğitimi yapma hakları dahi var. Bu dernek/vakıf aleyhdarlığı neden? 15 temmuz olaylarından sonra İslam düşmanlarının dernek ve vakıflarımıza attıkları çamuru anlarımda Müslümanların birbirlerini karalamaları gerçekten çok üzücü. Bir okulda akrabaların olması da aynı derneğe /vakfa gidenlerin bulunması da gayet normal. Konuyu saptırmayalım. Asıl konu. Bir müdür yardımcısının amirine saygısızlığı, öğretmenlere mobing uygulaması, her ne pahasına olursa olsun müdür olacağım diye her yola başvurması, velileri, öğrencileri ezip geçmesi.

velinin biri 28 Ocak 2020 16:28

güzel olacak rumuzlu bilge kardeşim, sen hepizi cahil sınıfına koydun ya helal olsun bizim kişi ver dernekler üzerinden bir hesabımız yok, bizim derdimiz okulun proje kapsamından çıkarılmasıdır. ya sen hiç mevzuat okumamışsın hani biz cahiliz sen allamesin ya! biraz mevzuat ve yönetmelik okuda ondan sonra yorum yap. evet şuan öğretmenlerimizin hepsi cefakar ve fedakarlar takdire şayanlar, tayin döneminde görevlendirmelerin hepsi gidecek herkes tayin isteyecek gelecek sene okulun başarı seviyesi düşecek hepimizin derdi çocuklarımız şu veya bu kişi değil....

Mücahid 28 Ocak 2020 16:04

Yorumlardan okuduğum kadarıyla bu adam önder derneğiyle meşale derneğini birbirine düşürmüş. Zekeriya bitmez ortaokulunda sıkintılar çıkarmış. Şimdi selahattin eyyubi okulunu mahvetmeye çalışıyor. Nerde islamın yeşeren bir filizi yetişse oraya girmiş ve orayı dağıtmış herzaman fitnenin kaynağı olmuş bu adamın burda ne işi var anlamıyorum

Veliyim 28 Ocak 2020 15:48

Biz çocuğu proje okulu diye gönderdik kazandı .Bizim okulda ne tesadüf ki her kes akraba bütün öğretmen çocukları aynı okulu kazan mis bunlar büyük bir tesadüf geneli bir birini tanıyor Bunlara bir dur diyen bu kadrolaşmayı engelleyen birinin gelmesi sizi tabiki rahatsız edecek etsin de

VELİ SEİHO 28 Ocak 2020 15:46

Bu çocuklar hepimizin,bu çocuklar bu ülkenin geleceği,yarınları,şimdidien yarınlarımızı karartmak istiyorlar.Buna biz veliler olarak izin vermeyeceğiz.Sonuna kadar savaşacağız.Biz bu insanların egolarını tatmin etmeyeceğiz

Daha Güzel Olacak 28 Ocak 2020 15:36

Bakın tane tane, cahile anlatır gibi anlatıyorum. Ben kimsenin adamı, hiçbir derneğin temsilcisi değilim. Dernekleri, vakıfları, cemaatleri, dini basamak olarak kullanarak kişilerin makam, mevki sahibi olmasına kesinlikle karşıyım. Hele hele bir eğitim kurumuna( ki bu bir proje okulu) hep aynı dernekten öğretmen ve yöneticilerin atanması kabul edilemez. Benim de bu okulda öğrencim var. Dernek, vakıf cematlere karşı değilim hizmetlerini yaptıkları müddetçe. Kendilerinden olmayanları dışlamadıkça, hep bana hep bana demedikleri müddetçe. Çocuğumu Ağaç yaşken eğilir diyerek zamanında dini eğitimini alsın diye bu okula gönderdim. Tabi ki başarılı olmasını da istiyorum. Ve çok şükür şu anda öyle gidiyor. Öğretmenim ve kimseden ders alacak değilim. Proje okul devam etmesine karşı değilim, devam etmesini isterim. Ancak suçu yanlış yere atıyorsunuz. Açın gözlerinizi, görün gerçekleri. Gelen yorumlara tek tek cevap vermeyeceğim. Çünkü hepsi aynı çevreden, malum yerden çıkmış. Benim görüşüm beni bağlar. Herkese verecek bir cevabım var.

Burak 28 Ocak 2020 15:27

Yazık biz ne diyoruz dost eli sen ne diyon. Aloo Okul proje okulu olmaktan çıkartıldı. Peki bu ne demek: Bundan böyle öğretmenler bakanlık tarafından seçilip gönderilmeyecek tain dönemi açılacak ve yaşı geçmiş puanı yüksek öğretmenler gelip yerleşecek. Sonra da şehrin her köşesinden gelen öğrenciler başka okullara gidecek ve orası sıradan bir mahalle okulu olacak. Bizde diyoruz ki okulun müdürü kim olacaksa olsun ama liseye bağlı kalsın çünkü ortaokul proje okulu olmaz. Ama tabi hedef farklı olunca basiret bağlanıyor. Allah ıslah etsin...

ÇOCUĞUNUN GELECEGİ İÇİN ENDİŞELENEN BİR ANNEYİM. 28 Ocak 2020 15:21

Biz çocuğumuzun kaydını özel okuldan proje okulu olduğu için ve sınıf şubelerinin bile alınan puana göre yapıldığı için SEİHO aldırdık ancak yarıyıl tatilinde sessiz sedasız okula sınavla alınan ve başarı seviyesi yüksek çocuklarımızın okullarının artık proje ortaokulu olmadığı adrese dayalı sınavsız her seviyeden öğrenci alınacağı bilgisi doğru olamaz diye düşünüyoruz.Duyarlı ve çok değerli vekillerimizin Milli Eğitim müdürümüzün gelecek vaad eden başarı seviyesi yūksek Türkiye sıralamasında ilk sıralarda yer alan bir okulun böyle güzel bir sistemin mahvolmasına ego savaşından dolayı çocuklarımızın geleceği ile oynanmasına izin vermeyeceklerini eminiz.Eşimde bende hiç kimsenin tarafında değiliz sadece çocuğumuzun geleceğinin derdindeyiz.Okula kayıtların sınavla alınması biz velilere proje okulu olarak söylenmesi daha sonra ara tatilde proje okulu değil denmesi hiç adil değil yani biz veliler yeni bir hak istemiyoruz çocuklarımızın elinden alınan hakkını istiyoruz.Umarım ilgili makamlara sesimizi duyurabiliriz .

mustafa turan 28 Ocak 2020 15:19

cennet te bizim için cehenmde .eğer iyi güzel olan bir iş varda kim yaparsa Allah mükafatını verir.fitne fesat hayinlik yapıp.insanları mağdur eden de varsa azabının görür ben hakımım helala etmiyorum

Veli 28 Ocak 2020 15:03

Cemaat kardeşim biz vakfa bir şey demiyoruz biz şahısların egolarına söylüyoruz ben çok eminimki bundan senin bir şey bildiğin bu okulda olanlardan bu tamamen bu şahsi olaylar

Dost Eli 28 Ocak 2020 15:02

Okulumuzun ayrılmasına çok sevindik bu karışıklık düzelecek tir yeterki başımızda meşaleciler olmasın okul cemaat değildir eğitim yeridir proje okulu olmayı hakedecek değerde bir çalışma yapılacaktır bekleyin görün temizlensin artık bırakıp gidin çok milletti kışkırtmayın yazık veliler de uymasın uyanık olun artık

Veli 28 Ocak 2020 14:58

Niye uzaklastirsinki yalan mı yani bakın yalan diyemiyorsunuz eğer yalansa yalan diyin mahmut bey öğrencilerin gözü önünde halkaret etmedi mi müdür beye ve mehmet beye sırf niye bu okulu ele geçirmek için degilmi abdurrahman beye yakın olduğu için müdür yapıldığını yalan diyin hadi yazıklar olsun size olan çocuklarımızın geleceğine oluyor ben niye bir satlik mesafeden çocuğumu sabahın köründe uyandirp oraya gondereyim mahallemdeki okula gönderirim daha iyi bari yavrum yarim saat daha uyur bu yaptığınız çok ayıp bırakın

Veli 28 Ocak 2020 14:51

Ben çocuğumu özel okullara göndermedim. Niye Bu okullar islamın sancaktarlığını yapacak okullardı diye. Demekki mahmut karaaslan ve ÖNDER derneğinin böyle bir derdi yokmuş. Bu arada bu adam zekeriya bitmez ortaokulunuda birbirine katan adam.

gayretimiz ahlaklı ve erdemli bir gelecek için 28 Ocak 2020 14:37

Değerli velilerimiz: bizim gayemiz bu okulun proje okul olarak kalması ve nesillerimizin erdemli, ahlaklı nesiller olarak yetişmesine gayret göstermektir. Bunun dışında bir gayemiz yoktur. Kişi, kurum ve stk'larla ilgili yorumlar bizleri asıl konumuzdan uzaklaştırır.

Anne 28 Ocak 2020 14:32

Herşey güzel olacak rumuzlu kişi madem bu adam bu kadar naif te neden istifa etmiyor isminin bu kadar kirlenmesine izin veriyor iyi Ögretmen her yerde iyi işler yapar hodri meydan gitsin başka okulu güzel yapsın

İkra 28 Ocak 2020 14:30

Mahir bey çok güzel bir yazı olmuş kalemizine sağlık bide size zahmet Mahmut beye sorar mısınız bu kadar ögrencinin velinin Öğretmeninin mağduriyetinden kazancı nedir

Veli 28 Ocak 2020 14:23

Burda büyük bir hak yeme var mahmut kara aslan hocamız okulun ilk gününden beri veliler ve öğrencilerin tüm sıkıntılarına yardımcı olan ilğili bir eğitimcidir. Ayrıca çocuklarımız büyük hayaller ve umutlarla bu okulu kazandılar. Proje okulu olduğu için bu okula büyük emeklerle gönderiyoruz. Kazanılmış haklarını kimse alamaz gerekirse çocuklarımızın geleceği için meb önünde nöbet tutarız.

cemaat 28 Ocak 2020 14:12

Yorumlarda Malatyada taş üstüne taş koymaya çaba sarfeden bir iki cemaaten bahsedilmiş ben bunların böyle bir hesap içinde olduklarını düşünmüyorum. bazı çapsızlar yüzünden hayırda yarışan insanlara çamur atmayalım. Zaten derneklerin müdür ataması ile ne işi olur. Benimde öğrencim o okulda ve okulun eski haline dönmesi için çaba sarfediyarum. ama karalayarak değil.biz birlik olursak da inşAllah başka çareleri kalmayacak...

Veli 28 Ocak 2020 14:12

Çok güzel olacak diyen kişinin bence önder vakfının bir adamı veya mahmut beye yakın bir öğretmen yada ortağı olduğunu düşünüyorum çünkü adam tamamen bayatcı öğrencileri hiç düşündüğü yok

Çiçek 28 Ocak 2020 14:10

Daha güzel olacağa: Bizde o şahsı beyefendi, naif bilmiştik. Nasıl bir naiflik ki bu, öğrencilerinin önünde bir öğretmene kükreyip hoş olmayan ifadeler kullanabiliyor. Diğer öğretmenleri kendilerine itaat etmedikleri takdirde tehdit edebiliyor.

Veli 28 Ocak 2020 14:06

Ben çok iyi biliyorumki mikail beyin bu okulun kuruluşundan beri gece gündüz çalışıp bu okulu bu hale getirdiğini ama malesef ki ali tatlı ve cemal kalay buraya kendi adamı olan bir müdürü atamak için mikail beyle ne kadar uğraştığını bunu başarmak içinde mahmut karaaslani buraya sokup kazanı kaynattigin i ey ve sonundada netice aldı dediklerini yaptılar mikail beyin emeklerini yıktılar sırf yandasciliktan dolayi

Veli 28 Ocak 2020 13:58

Bu tamamen abdurrahman taskesenin pişkinidir sırf kendi adamı diye çocuklarımızı harciyor

Veli 28 Ocak 2020 13:55

Ya bu müdür diye atanan adam zekeriya bitmez okulunu kapatılmasına sebeb olan şahıs degilmi ya

daha kötü olacak 28 Ocak 2020 13:53

daha güzel olacak rümuzlu okula gelen yazıdan haberin yok orta okul kısmını proje kapsamından çıkarıldığı yazıyor meydan kimin ki meydandan bahsediyorsun, meydan devletindir rümuzuna bakılırsa mahmut karaaslanın dili ile yazılıyor, ne mahmut karaaslanı tanırım nede mikail çirkini ben çocuğumun geleceğini düşünürüm sizin egolarınızı bu çocuklar üzerinde tatmin etmeye Allah'ın izni ile izin vermeyeceğiz okullara çökmüş din bezirganları...

Veli 28 Ocak 2020 13:51

Gerçekten bu önder vakfının kendi adamlarını müdür yapmak için yaptığı bir olay müdür olarak atanan kişinin hem müdüre hemde öğretmen lere hakaret edip sonrada müdür yapılması başka nasıl izah edilebilir ya ben bir türlü anlam vermiyorum bu önderin başkanın haftanı 3 gününü bu okulda geçirip il ve ilçe müdürüyle sürekli gelip bu okulu denetlemesine bir türlü anlam veremiyorum ve bu okulda bu vakıf başkanın ne işi var sen eğitimci değilsin yeter artık elini çek abdurahman bey bu okuldan sirf kendi adamlarınıza para kazandırmak için yapmayın bunu örneğin bazı özel okullara sizler bilirsiniz isimlerini ve şirketlere zaten herkesde biliyor bu müdür olarak atanan kişinin ve birkaç kendi adamınız olan öğretmenin özel bir okula ortak olduğunu tabi sizinde olduğunuz bu okula öğrenci kapma derinde olduğunu yeter artık

Öğretmen 28 Ocak 2020 13:44

Ben imam Hatip mezunu bir öğretmen olarak çocuğumu bu okula verdim. Ama gördüm ki Mikail çirkin dışında birçok kişinin İmam Hatip ile geçmişi yok sadece kendi siyasi çıkarları için oradalar. Bu nedenle ikinci dönem çocuğumu alacam. Hele projeden çıktıktan sonra...

Veli 28 Ocak 2020 13:38

Hakkımı helal etmiyorum kimin parmağı varsa Hakkımızı da yedirmeyeceğiz

Geleceğimiz 28 Ocak 2020 13:19

Söz konusu olan geleceğimiz. Çocuklarımız bu toplumun geleceğine yön verecek. Okul hakkında bu kadar olumlu düşünce varken bu değişim neyin gerekçesi. Daha güzel olacak olan nedir. Biz zaten daha güzele sahiptik. Bu değişim koltuk sevdası için değil de ne için yapıldı. Bu saate kadar okulun proje okulundan çıkarılma sebebi izah edilmedi. Kimse kusura bakmasın. Yanlış yapıldı ve bu yanlıştan vaz geçilecek. Sorumlular da önce vicdanlarda sonra yargı önünde hesap verecek. Yavrularımızı yanlış zihniyete emanet etmeyeceğiz.

BURAK 28 Ocak 2020 13:16

Daha güzel olacak kişiye: Naif zarif dediğiniz adam bütün sıkıntıların kaynağı. O kadar naif zarif adamsa bir koltuk için bu kadar öğrenciyi mağdur edip okulu bu hale getirmezdi. Sizin için güzel olacak dediğiniz şey herhalde o zatı müdür görmekti o da oldu. Aynı zamanda depremde sarsılacak bir yerimizin olmadığ doğrudur. Hamdolsun itikadımız sarsılmayacak derecede sağlamdır....

Veliyim 28 Ocak 2020 13:15

Bu okul; bölgenin en iyi okulu olmaya aday, öğrencisi ve öğretmeniyle büyük başarılara imza atacak kapasiteye sahip bir okulken birilerine yaranmak adına okulu harcamaya kimsenin hakkı yoktur. Biz okulumuzun proje okulu olarak kalması için gerekli mercilere başvurup hakkımızı arayacağız. Yetkililere sesleniyorum: Lütfen kazanılmış böyle başarılı okulumuzu birilerinin havasına kurban etmeyin....

Fatih 28 Ocak 2020 13:05

Bir veli olarak, Türkiye'deki 51 proje okul arasında 1.olan böyle başarılı bir okula reva görülen bu haksız uygulamayı hangi saiklerle yaptığını il milli eğitim müdürüne sormak istiyorum! Muhtemelen, varolan durum için 380 el KAOS için kalktı diyecekler. Devirler değişse de malesef zihin aynı...

Bir anne 28 Ocak 2020 13:04

Bukadar atılımlar son bulsun artık çocuklarımızı yıpratmayın okulumuz yeni olmasıyla birlikte yeni binasında hizmete başlamıştır yeni binasında başlayan lisede hizmete başlamıştır sizlerden ricam bu iki binada yapılan çalışmalara gidip bakmanız acaba yerinde karar vermeniz okulun tanıtım videosunu seyredin acaba orta okul varmı ama bundan sonra en iyisi olacağına güveniyorum

Veli 28 Ocak 2020 13:04

Bu kadar başarılı çocukların ve çocuklarının iyi eğitim alması için kilometrelerce uzağa gönderen velilerimizin sesine kulak verin. Bizler bu okul proje okul olduğu için gönderdik. Şimdi ise bir anda proje okulundan çıkarıldığı söyleniyor. Yetkili olan kişilere sesleniyorum lütfen bizler mağduruz. Okulumuz tekrar proje okulu olarak kabul edilmesi için elinizden geleni yapın.

Veli 28 Ocak 2020 12:53

Bu mesajım her şey çok güzel olacak rumuzlu kişiye acaba bahsettiginiz güzellik İstanbul belediyesinde yapılan güzelliklere mi benzeyecek

Namık 28 Ocak 2020 12:52

Malatya: Ali Tatlıdan da, Cemal Kalaydan da, Abdurrahman Taskesenden de daha büyüktür.

Anneyim ben 28 Ocak 2020 12:51

Burası insanların egosunu tatmin etme yeri değil bir eğitim kurumu çocuklarımızın magdur olmasını istemiyoruz herkes elini vicdanına koydun aldıgı kararın hesabını Allah a verecegini unutmasın

Veli 28 Ocak 2020 12:46

Hala anlamayan,, anlamak istemeyenler...ogrencileri düsünen yok..3-5 kisinin makam hırsı..sözde egitim dernekleri de ses cikaramiyor...hele Önder Vakfı sen bunun neresindesin?

AKSU 28 Ocak 2020 12:23

Gelecekte özverili,vatanına,bayrağına,manevi değerlerine sahip çıkacak bu pırlanta gibi yavrularımıza sahip çıkmamız gerekirken;yapılan bu haksızlığa dur diyecek kimse yok mu?Lütfen büyüklerimiz (Millet vekillerimiz,bakanlarımız,valimiz) sizlerden istirham ediyoruz bu olaya bir çözüm bulmanız gerektiği kanaatindeyim.Bu güzel ülkemin üzerindeki musibetler böyle haksızlık yapan kendi çıkarları için masumların ahını alan idareciler yüzünden eksik olmuyor.Nereye kadar bunlar at koşturacak.Malesef kurunun yanında yaşta yanıyor.

Veli 28 Ocak 2020 12:18

Biz çocuğumuzu proje okul diye 1.5 saatlik yolu aşarak gönderiyoruz adamlar kalkmış keyfi olarak okulu proje okulu olmaktan çıkarıyor ve bunuda sessizce velilerden gizlice yapıyorlar hani öğrenci öğretmen veli üçlüsü vardı ögretmenlerimizin bile haberi yok ayrıca okulda çok güzel çalışmalar olduğu halde okulun uyduruk sorunları varmış gibi göstermeleri son derece çirkin okulumuz turkiye denemelerinde 1. Sırada Milli Eğitim Müdürüne sesleniyorum lutfen almış olduğunuz bu hatalı karardan bir an önce vazgeçin ve ülkemize başarılı nesiller yetiştiren okulumuza bir fırsat verin

Öğrenci velisi 28 Ocak 2020 12:17

Bu okul ne emeklerle malatyaya kazandırıldı bilen varmı? Milli eğitim müdürü kim oluyorki bu emekleri heba ediyor. Milli eğitim müdürü icraatlarıyla şaibeli biridir. Malatya nın en iyi imam hatip ortaokulu olan Zekeriya bitmez okulunu kapatmıştır. Sırf okul müdürünü ve yöneticilerini cezalandırmak için. Milli eğitim müdürünün birçok zorba icraatları ortadayken halen bu şahsı bu makamda tutanlar utansın.

YAZIK EVLATLARIMIZA 28 Ocak 2020 12:11

yorum yapan arkadaşlar çocuklarınızın geleceği için okul proje kapsamından çıkarılıdığı için ilgili mevzuatta öğretmetmen ve idareciler ilgili mevzuat uygulanır diyor, bu şu demektir 17 tane görevlendirme olan fedakar öğretmenlerimizin gitmesi demektir, tayin döneminde mili eğitim bakanlığı bu okulu açacak taşrada puanı yüksek olan emekliliği gelmiş öğretmenlerin gelmesi demektir, çocuklarımıza ne kadar faydalı olacaklar,şimdiden özel okullar velileri arayarak çocuklarınızı düşük fiyat veya bedava bize gönderin diyorlar,eğer bunu kabul ediyorsanız söyleyecek söz yok, not: proje okullarının yönetmeliğini internette indirin okuyun...

Daha Güzel Olacak 28 Ocak 2020 11:52

Burak, Çok şükür gayet iyi ve zindeyim. Canı veren Rabbim almayı da zamanı geldiğinde de alacak. Ama belli ki deprem sende sarsacak bir şey bulamamış.

Daha Güzel Olacak 28 Ocak 2020 11:48

Sayın Veli İHL, Sözünü ettiğiniz müdür yardımcısı okulun en Naif, en kibar beyefendisi. Karşı taraf sizi dışlıyorsa, sizi tanımıyorsa, görevinizi yapmanıza müsaade etmiyorsa ne yaparsınız??? Meydanı onlara mı bıraksaydı? Anladıkları dilden cevap verdi, meydanı onlara dar etti. Proje okuldan çıkıp çıkmadığı daha belli değil. Çıkmaması için elimizden geleni yapalım.

SAĞDUYU 28 Ocak 2020 11:40

Değerli büyüklerim bu olayın çözümü suçlu aramak veya kabahat yıkmak için birilerinin günahına girmekle değil. Sayın il müdürüm gelin okulu eski haline çevirin ve bu kadar öğrencinin vebalinden ve Malatyanın böyle bir okulu kaybetmesini kurtulun. Yoksa bu vebal sizi hayatınız boyu bırakmayacaktır...

Okulunuz 28 Ocak 2020 11:38

Bütün velilerden ricamız bu kışkırtıcı haberlere yön olmamaları bundan sonra çok güzel olacağına eminim kışkırtıcı bir haberdir müdür olmak için bu olaylar olmadı bilakis yapılan yanlış yönler düzeltilmeye çabalanılıyor

Abdullah 28 Ocak 2020 11:36

Bu çocuklar proje okulu diye okudukları okullarından ve arkadaşlarından ayrıldılar. Şimdi öğretmenlerini yeniden değiştiriyorsunuz. Üstelik dönem ortasında . Yapılan açıkça zulümdür. Bu tıpkı 28 şubatçıların ihl mezunlarına bir gece üniye girme engeli koymalarına benziyor. Bitmedi ihl üzerindeki oyunlar. Rahat bırakın artık.

Veli 28 Ocak 2020 11:36

SİZLER BİRİLERİ AKLANIYOR, BİRİLERİ OYUN YAPIYOR, VELİLER SÖYLEMİŞ HABER YAPMIŞ DEDİKÇE ŞAŞKINLIKLA OKUYORUM. BEN BİR VELİYİM, HERHANGİ BİR DERNEK BİLMEM. PROJE OKULU DİYEREK ALDILAR, HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPMADAN KULAKTAN DOLMA BİR ÇOK İEY DUYDUK. 5.SINIF VELİSİYİM OKULDA 85 ORTALAMASI ALTINDA ÇOCUK YOK. BÖYLE BİR POTANSİYELİ MALATYA KAZANMIŞ NEDEN KAYBEDİLİYOR.. SİZ VELİ OLSAYDINIZ TEDİRGİN OLMAZ MIYDINIZ??

Veli SEİHL 28 Ocak 2020 11:32

Sayın daha güzel olacak kardeşim bu bahsettiğiniz durumları pekala müdür yardımcısı olarak ta yürütebilecek birisi şu an müdür olarak atanan hocamız olayı Çarpitmayin bizim derdimiz okulumuzun bu vesile ile proje okulu olmaktan çıkarılması ve emeklerimizin zayi olmasıdır. Ayrıca görünen köye klavuz gerekmez eğitimde ise hakaret ve kabalikla başlamayı sanırım siz de kabul etmezsiniz.

Agah 28 Ocak 2020 11:30

Bir proje okulunda 380 mı büyük 2 mı okul yönetimi arasında ki problemi müdür ve müdür yardımcısını görevden alırsınız iş çözülür, yazık etmeyin bu çocukalara

BURAK 28 Ocak 2020 11:29

OKUL PROJE OKUL OLMAKTAN ÇIKTI DİYOR HABER ADAM DAHA İYİ OLDU DİYOR.. BELLİ DEPREM ÇOK SARSMIŞ...

Asım 28 Ocak 2020 11:26

Yazıklar olsun sizlere birde cocuk yetiştireceksiniz yalan ve palavralarla nereye kadar bU cocuklar ulkenin gelecegi ama sizin gibiler yüzünden cok cevherler kaybolacak

Veli SEİHL 28 Ocak 2020 11:23

Keyfiyetin tanımı nedir?derseniz haberin içinde gizli. Tarafgir düşünceye sahip olmayan bir akıl haberi okuyup birazcık araştırma yaparsa öğrenci, öğretmen ve velilerin yaşadığı şu keyfi uygulama neticesinde hak ve emeklerinden mahrum bırakılmanın nasıl bir keyfilikle yapıldığını görecektir. Dolayısıyla bu konuda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Öte yandan Deprem felekatinden hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim, yaralilarimiza da acil şifalar diliyorum.

Daha Güzel olacak 28 Ocak 2020 11:15

Ortaokulun liseden ayrılması, müstakil Müdürlüğü olması daha iyi olacak. Ortaokul lise tarafından kambur olarak görülüyordu. Müdürün enerjisi iki okula yetmiyordu. Bütün imkanlar liseye harcanıyordu. Ortaokulun inşaat temizliğini bile il ve ilçe milli eğitim müdürlerinin maddi yardım sözüne rağmen zamanında yapılmadı. Öğrencilerimiz inşaat tozu içinde derse başladılar. Yeni atanan kurucu müdür okulun müdür yardımcısı. Okulu biliyor, sorunları biliyor ve canla başla çalışıyor. Çalışacak. Yeter ki köstek olmasın malum taraf. Veli olarak her zaman yanındayız. Tabiki kendi adıma

Çiçek 28 Ocak 2020 11:12

Büyük gayret ve emeklerin elbetteki farkındayız. Biz veliler olarak emek verdik çocuklarımıza, çocuklarımız emek verdi, çalıştı kazandılar bu okulda eğitim görmek için. Değerli öğretmenlerimiz emek verdi gayret gösterdi yavrularımızın eğitimi için. Allah emekleri asla zayi etmez. Fakat gelinen şu noktada hayretler içerisindeyiz veliler olarak. Aşağıda yapılan seviyesiz yorumları da gördükçe hayretim bir kat daha artıyor. Makam mevki, söz üstünlüğü, güç sahibi olmak insanı bu kadar mı değiştirirmiş. Birileri yanlı haber olduğunu, birileri etki altında kaldığımızı, yok emeği bilmediğimizi yok cemaat, dernek yönlendirmesi olduğunu söylüyor. Uyanın artık. Bu veliler yani bizler sizin hiç hesaba katmadığınız ölçüde farkındalık sahibi, vicdanlı, aklını beynini kimseye kiraya vermeyecek ölçüde feraset sahibi ana-babalarız. Siz sandınız ki biz iki lafı bir araya getiremeyecek, birilerinin kışkırtmalarıyla hareket edecek, sus deyince susacak cahil insanlarız? Evet aramızda iki lafı bir araya getiremeyeceklerimiz de var. Ama onların iki elini bir araya getirip edecekleri dualarıyla ve bizlerin nerelere başvuracağını bilen tavırlarıyla, istişarelerimizle ve tabi Allah'ın yardımıyla bu iş çözülecek. Yol yakınken gelin vazgeçin ihtiraslarınızdan. Öğretmenlik yapın. Müdürlük değil.

Ahmet yasin 28 Ocak 2020 11:10

Değerli arkadaşlar bizim veli olarak birilerine zarar vermek birilerini aklamak gibi bir niyetimiz yok. bizim amacımız elimizden alınan haklarla çocuklarımızın mağdur edilmesi. Biliyorsanız hayır söyleyin bilmiyorsanız susun. MAĞDURİYET YARATILDI DİYORUZ SİZ DİYORSUNUZ FALAN İYİ ADAM. Hem okul devlet okulu ne işi var bunların diyecek fikirde mi yak...

Yaşar bey 28 Ocak 2020 11:05

Yazıklar olsun size

Veli Semih. 28 Ocak 2020 11:03

Burada bir hak gasbı varsa öncelikle okulumuzda hizmet veren öğretmenlerimiz ve binbir zahmetle bu okulda okumak için ter döken ve bilgisinin,emeğinin hakkıyla eğitim öğretim gören yavrularımızın ve onların velilerinin hak ettiği eğitim öğretim haklarıdır.Lutfen sırf birilerine taraf olmak adına burada yorum yapmayalım vebaldir .

Adamın biri 28 Ocak 2020 10:58

Ben başarılı çocuğumu çok sevdiği okulundan koparıp, güzel ülkemin geleceğine yön verecek nesillere katkısı olsun diye proje kapsamındaki Selahaddin Eyyubi ortaokulu'na gönderdim. Daha henüz Bir dönem bile olmadan bazı kişilerin sırf mevki makam uğruna bu 380 tane yavrumuzun hayalleriyle oynaması bize derinden üzmüştür, buradan bütün yetkililere sesleniyorum sayın valim, sayın milletvekillerim, bu işe seyirci kalmayın bu çocuklar hepimizin

Veli 28 Ocak 2020 10:58

Yorumlara bakıyorum da yok şu cemaat şöyle iyi bu cemaat böyle kötü bir çocuklarımızı cemaat okullarına göndermedik devlet okuluna gönderdik oradaki cemaatler yüzünden okulun sıradan bir mahalle okuluna çevirmesine de razı değiliz sesimizi bu şekilde duyurmaya çalışıyoruz yok ısmarlama habermiş yok tetikçilik yapıyormuşuz acaba sizde kimlerin tetikçiliğini yapıyorsunuz biz mücadelemize devam edeceğiz okulumuz eski haline dönene kadar da mücadelemiz bitmeyecek ayrıca il milli eğitim müdüründen de birilerinin tetikçiliğini yapmak yerine o iki müdürü de oradan uzaklaştırmasını beklerdik iki mi büyük 380 mi. Bizi eylemleri ve sözleri ile mağdur edenleri de Allah’a havale ediyoruz...

Veli 28 Ocak 2020 10:33

Bizler çocuklarımızı proje okulu olduğu için sınavla bu okula çocuklarımızı gönderdik birilerin egolarını tatmin edilmesine izin vermeyeceğiz, fedakar öğretmenlerimiz görevlendirme oldukları için atama döneminde puanı yüksek olan taşrada emekliliği yakın olan öğretmenler gelecek ne kadar verimli olacaklar, hiç bir gurubun bu okul üzerinde hesap yapmasına izin vermeyeceğiz bizler devletimizin okuluna gönderdik çocuklarımız vatana iyi bireyler olsun diye gönderdik proje okulu kapsamında birilerin egosunu tatmin için çıkarıldı

Alma mazlumun ahını.... 28 Ocak 2020 09:36

Proje okulu olarak açilmiş bir okulu ipleri elinde olsun diye normal bir okula çevirmek nasil yaptirimdir? Burada madur olan onca öğrenci ve veli ne olacak bunlar kimin umurunda, siz sırf kellesi büyük ağalarinizi temize çikaracağiniza madurlarin yaninda olunsana. Benim öğrencim 7.sınıfta bu okula sınavla girdi. Geleceğiyle oynayarak bunun yaniniza kalacağini sanmayin. Bu işin peşini bırakmayacağız. Bu okul bizimdir,bizim kalacak....

Hadi Ordan 28 Ocak 2020 08:59

Milli Eğitimin yapmaya çalıştığı okulu kurtarmak. Çünkü şu anda bir dernek tam anlamıyla okula çökmüş durumda. Çiftlik gibi kullanıyorlar.

Bakmadan Geçme