U21 Ligi'nde E. Yeni Malatyaspor ile A. Konyaspor yenişemedi

U21 Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda A.Konyaspor U21 takımıyla karşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

U21 Süper Ligi’nin 24. haftasında deplasmanda A.Konyaspor U21 takımıyla karşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Konya Cumhuriyet sahasında oynanan karşılamayı Turan Çakıl, Erkan Keklik, Fırat Olgun hakem üçlüsü yönetti.

İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakada Yeni Malatyasporlu futbolcuların Konya ceza sahası içerisindeki bir pozisyonda topa elle müdahale olduğu yönündeki itirazları sonuç vermedi ve hakem pozisyonu devam ettirdi.

Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oynayan taraf Yeni Malatyaspor’du. Ancak sarı-kırmızılılar eline geçirdiği pozisyonları bonkörce harcayınca, maçtan gol sesi çıkmadı.

Rakibi karşısına Abdulsamed, İkbal, Emre Akbece, Eyyüp, Ali Faruk, İsmail, Fatih Gürden, Berkan Durdu, Burak Kavlak ve Hüseyin Ekici 11’i ile çıkan Malatya temsilcisi aldığı bu beraberlikle puanını 38’e yükseltti.

“Oynadığımız oyunun hakkını alamadığımız için oldukça üzgünüz”

Evkur Yeni Malatyaspor Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun maç sonrası yaptığı açıklamada, “Gerçekten oyuncularım iyi futbol oynadı. Beni burada en çok mutlu eden taraf oyuncuların gelişimleri noktasında üzerilerine ne kadar çok koyduklarıdır. Tabii yarışmacılıktan ziyade yetiştirici şekilde oyuncularımıza yaklaştığımız için skorlar çok da önem taşımıyor. Bugün oynadığımız oyunun hakkını alamadığımız için oldukça üzgünüz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme