Yeşilyurt Belediyespor halı sahada çalıştı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'un 12.haftasında deplasmanda Şanlıurfa 11 Nisanspor ile karşılaşacak Yeşilyurt Belediyespor, bu maçın hazırlığını halı sahada yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Morallerin yüksek olduğu mavi beyazlılarda uzun bir sakatlıktan sonra sahalara golle dönen Cuma Nasır’ın idmandaki performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Sivas Yolu üzerinde bir halı sahada Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde tam kadro yapılan idmanda mavi beyazlı oyuncular dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Özellikle geçen hafta alınan farklı galibiyetten dolayı futbolcularını gevşememeleri konusundan uyaran Teknik Direktör Tekin, çift kaleyi sık sık keserek oyuncularına yaptıkları hataları anlattı.

Zor bir deplasmana gideceğiz

İdman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tekin, 11 Nisan deplasmanın zor bir deplasman olduğunu ifade etti.

Yeşilyurt Belediyespor olarak gevşemeden yollarına devam edeceklerini vurgulayan Tekin, “Her hafta final niteliğindeki müsabakalara çıkacağız. Bu haftada zor bir deplasmana gideceğiz. Bu lig maratonu bir ya da iki haftalık bir süreç değil. Bu uzun yolculukta gevşememek, rehavete kapılmamak gerek. Eğer bunun aksi olursa cezayı keserler. Biz takım olarak sezon başından beri hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yolda elbette ki yenilmekte var, yenmekte. Önemli olan sezon hangi pozisyonda olacağındır. Biz kendimizi buna göre hazırlıyoruz. Bu haftada çok zorlu bir Şanlıurfa 11 Nisan maçımız var. Şanlıurfa’dan 3 puanla dönmek kolay değildir. Ancak biz bunu başarabilecek kalitede bir takımız” diye konuştu.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme