Koskoca Bostanbaşı'nı yediniz

6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya'da 82 gün geçmesine rağmen sorunlar bitmiyor. Birçok insan halen çadırda yaşıyor. Çalışmaların yarım-yamalak devam ettiğini ifade eden Göçmez, iktidar milletvekillerini suçlayarak koskoca Bostanbaşı'nı yediklerini söyledi.

6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya’da 82 gün geçmesine rağmen sorunlar bitmiyor. Birçok insan halen çadırda yaşıyor. Çalışmaların yarım-yamalak devam ettiğini ifade eden Göçmez, iktidar milletvekillerini suçlayarak koskoca Bostanbaşı’nı yediklerini söyledi.

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, 

“İnsanlarımız 82 gün geçmiş halen çadırlarda yaşıyor. Bunlar caiz mi? Hak mı? Ondan sonra dönüp diyorsunuz ki bize fırsat verirseniz biz mülakatı kaldıracağız, ekonomiyi güçlendireceğiz. Ne fırsatı ya mübarek, sen 22 yıldır iktidardasın neyin fırsatından bahsediyorsun. Koskoca Bostanbaşı’nı yediniz, farklı bir şekle çevirdiniz, zemin etüdü yapmadan insanlara dünya kadar paraya yer sattınız gelmiş bir fırsat daha istiyorsunuz.” dedi.

İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte Yeşilyurt Çırmıktı, Yakınca ve Cafana Mahallesini ziyaret eden İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, 82 günde yaraların sarılmasından uzakta olan bir iktidar gördüklerini ifade etti.

“MALATYA’DAKİ SALTANATTAN HEMŞERİLERİMİZ RAHATSIZ”
Göçmez, “Yeşilyurt merkezde yani Çırmıktı’da halen enkazlar duruyor. Çalışmalar yarım yamalak devam ediyor. Yeşilyurtlu hemşerilerimiz iktidar milletvekillerinden şikâyetçi aynı isimlerin Malatya için çalışıyormuş gibi yapmalarından şikâyetçi. Malatya’da kurulan saltanattan hemşerilerimiz rahatsız. Yazın neredeyse sauna sıcaklığına ulaşacak çadırlar için dahi şu anda çözüm üretemeyenler ile Malatya’da hayat normale dönmüş havasında olanlar ile yola bir kez daha çıkılamaz. Malatya’nın kaybedecek tek bir saniyesi olmamalı. Çadırlarda hayatlarını sürdüren vatandaşlarımız için bir an evvel konteynerler temin edilmeli. Malatya’da bulunan KIZILAY Barınma Sistemleri Üretim Üssü günlük üretimde artık hızlanmalı ve insanlarımızı bir an önce çadırlardan kurtarmalıdır. 14 Mayıs akşamı Güneş bir daha batmamak üzere bu toprakların üzerine doğacak. İYİ Parti iktidarı sorun oluşturmak için değil çözüm olmak için geliyor” dedi. 

Yorumlar 1
Celal 28 Nisan 2023 14:28

Evet malatya saltanattan rahatsız inşallah bu saltanat bitecek troller yine pazarda meyve sebzesini satmaya devam edecekler.şu bitane şire pazarında gözlüklü vardı dolar yükselince milleti toplayıp halay çektiren malum partinin trolü gelen her siyasi parti misafirine küfür eden dalga geçen malatyamıızı sosyal medyada ulusal basında küçük düşüren noldu o nerde piyasadan çekildimi acaba

Bakmadan Geçme